petek, 27. november 2009

Nezemeljska bitja so že med nami

Namestnik direktorja inštituta za vesoljske raziskave na bolgarski akademiji znanosti je izjavil, da so vesoljci že med nami in nas ves čas opazujejo.


Dr. Lachezar Filipov (na fotografiji) je pojasnil, da so se na inštitutu že lotili dešifriranja zapletenih simbolov, ki so jih na zemljo poslali vesoljci, bolgarski strokovnjaki pa so nezemeljskim bitjem že poslali 30 vprašanj, na katere pričakujejo odgovore.
Filipov je dejal, da so se bolgarski raziskovalci lotili analize 150 risb, ki so jih našli na poljih po vsem svetu. Prepričani so, da bodo na ta način dobili odgovore na številna vprašanja. V izjavi za bolgarske medije je dejal: "Ugotovili smo, da Nezemljani niso sovražno razpoloženi do Zemljanov, temveč bi nam radi pomagali. Težava je le v tem, da še nismo dovolj zreli, da bi lahko z njimi stopili v kontakt."
Bolgarski strokovnjak trdi, da se celo v Vatikanu strinjajo s tezo o obstoju Nezemljanov. In dodaja:"Stika z Nezemljani ne bomo vzpostavili z radijskimi valovi, temveč z močjo uma. Prepričan sem, da se bo to zgodilo v prihodnjih 15 letih." 
vir: 24ur.comNi komentarjev:

Objavite komentar