sobota, 07. november 2009

"Nezemljani za komuniciranje izbrali Peru"

"Peru ni samo "država preroka" ampak tudi prostor, ki so ga nezemljani izbrali za komuniciranje s človeštvom", trdi "brat" Antonio Cordova, voditelj skupine "Alpha in Omega", ki verjame v obstoj nezemeljskega življena.

Peruvijska skupina, ki združuje doktrine krščanstva, socializma, vegetarijanizma in verovanje v bitja iz drugih planetov, je organizirala "Četrti mednarodni kongres ufologije", na katerem sodelujejo tisti, ki naj bi imeli kontakt z nezemljani ter preiskovalci NLP fenomena iz Čila, Ekvadorja in Brazilije.

"Brat" Antonio Cordova pravi, da je Peru že od nekdaj najbolj priljubljena točka za nezemljane, ter kot dokaz našteva: ruševine Caral - najstarejšega mesta v Ameriki; s kamenja narejene črte v Nazci - velikanski liki, ki najspogosteje predstavljajo živali in so vidi samo iz zraka (fotografija desno); ter znano mesto Machu Picchu, katerega prebivalci so izginili neznano kam.

"Alfa in Omega" je največka perujska skupina, ki verjame v izvenzemeljsko žiljenje in ima na stotine privržencev. Njihov NLP kongres se bo končal 8. novembra, predavatelji pa se bodo omejili predvsem na temi izvor nezemeljskega DNK ter domnevna NLP videnja, ki so jih doživeli pripadniki čilske in ekvadorske vojske.

Vir: www.livinginperu.com


___________________________________________________________


___________________________________________________________

Ni komentarjev:

Objavite komentar