nedelja, 01. november 2009

NLP posnetki - oktober '09

Na strani justa.4t sem objavil članek, v katerem je zbranih nekaj najbolj zanimivih videnj, v obliki fotografij in kratkih filmčkov, ki so nastali prejšnji mesec (oktober 2009).

Stran si lahko ogledate na tej povezavi: -- klikni --Tukaj pa so za hiter vpogled; dva zanimiva kratka filma in fotografija. 

NLP cigaraste oblike, letališče Heathrow, London, Anglija (13. oktober '09)

Ta fotografija je bila posneta na letališču Heathrow v Angliji, 13. oktobra letos. Nad letalom se vidi neznani objekt, cigaraste oblike.


Večji trikotni NLP, Anglija (13. oktober '09)

Video pa je ravno tako nastal 13. oktobra v Angliji, prikazuje pa večji trikotni NLP, ki je zadnje mesece velikokrat opažen po celem svetu, z lučmi na vsakem kotu, ki izgledajo fiksne - pritrjene na nekaj, kar pa ni vidno. Vedno več ljudi meni, da so ti objekti tajna ameriška letala "Black Ops", spet drugi to vztrajno zavračajo, ker so videna tudi v državah, ki niso ravno prijateljsko razpoložena z Združenimi državami. Vredno ogleda!  (če filmčka ne morete zagnati, si ga prosim oglejte na naši strani)

Trikotni NLP, Nova Mehika, ZDA (29. oktober '09)

NLP trikotne oblike, posnet v Novi Mehiki, nekaj pred 7. uro zvečer z nočnim pogledom. Več o tem ter drugih dveh posnetkih v članku na naši strani.


_______________________________________________________


_______________________________________________________

Ni komentarjev:

Objavite komentar