sobota, 07. november 2009

Sonora - vroča točka NLP videnj v Ameriki

Gorovje Sonora se nahaja na stičišču treh ameriških držav: Kalifornije, Nevade ter Oregona in je eden največjih epicentrov opažanj NLP-jev, predvsem tistih trikotnih oblik, ki so jih že velikokrat posneli, nekajkrat celo podnevi ter v okolici komercialnega letala, kar je zelo pomemben dokaz, pri preučevanju NLP fenomena.
Treba je še poudariti, da se ta gora nahaja dobrih 400km proč od Area 51 v Nevadi, ki je del testnega območja Nevada, kjer ameriška vojska testira nova letala, ki so največkrat narejena na Območju 51 (o Area 51 je na justa.4t objavljen članek, ki si ga lahko ogledate --tukaj--).


5 video posnetkov, ki so nastali na Sonori, si lahko ogledate na naši strani "Starejši NLP posnetki", enega od teh pa lahko tudi tukaj.
____________________________________________________________


____________________________________________________________

7. letna NLP konferenca v Las Vegasu
Največji NLP entuziasti zahodnega sveta trenutno okupirajo Las Vegas, kajti včeraj (v petek) se je začela 7. letna NLP konferenca ("7th annual UFO Crash
Retrieval Conference"), na kateri bodo čez vikend vrsta znanih ufologistov (James Carrion, dr Robert M. Wood, James E. Clarkson, Kenn Thomas, in drugi) spregovorila o različnih temah, med drugim tudi o povezavi med ameriškim predsednikom John F. Kennedyjem in NLP dokumenti ter o tem, ali je mogoče da so NLP-ji ruska vohunska letala, predstavili pa bodo tudi največje NLP primere, ki so se zgodili v preteklosti.

Organizator konference Ryan Wood (na fotografiji) pravi, da svet ne bi smel čakati, da bo Pentagon dal v javnost zaupne dokumente, saj ameriška vlada še vedno zatrjuje, da dokumentov o NLP fenomenu še ne bo dala v javnost.Konferenco lahko podrobneje spremljate na njeni spletni strani www.ufoconference.com
_______________________________________________________

_______________________________________________________


"Nezemljani za komuniciranje izbrali Peru"

"Peru ni samo "država preroka" ampak tudi prostor, ki so ga nezemljani izbrali za komuniciranje s človeštvom", trdi "brat" Antonio Cordova, voditelj skupine "Alpha in Omega", ki verjame v obstoj nezemeljskega življena.

Peruvijska skupina, ki združuje doktrine krščanstva, socializma, vegetarijanizma in verovanje v bitja iz drugih planetov, je organizirala "Četrti mednarodni kongres ufologije", na katerem sodelujejo tisti, ki naj bi imeli kontakt z nezemljani ter preiskovalci NLP fenomena iz Čila, Ekvadorja in Brazilije.

"Brat" Antonio Cordova pravi, da je Peru že od nekdaj najbolj priljubljena točka za nezemljane, ter kot dokaz našteva: ruševine Caral - najstarejšega mesta v Ameriki; s kamenja narejene črte v Nazci - velikanski liki, ki najspogosteje predstavljajo živali in so vidi samo iz zraka (fotografija desno); ter znano mesto Machu Picchu, katerega prebivalci so izginili neznano kam.

"Alfa in Omega" je največka perujska skupina, ki verjame v izvenzemeljsko žiljenje in ima na stotine privržencev. Njihov NLP kongres se bo končal 8. novembra, predavatelji pa se bodo omejili predvsem na temi izvor nezemeljskega DNK ter domnevna NLP videnja, ki so jih doživeli pripadniki čilske in ekvadorske vojske.

Vir: www.livinginperu.com


___________________________________________________________


___________________________________________________________

petek, 06. november 2009

Val NLP-jev v Belgiji v 90ih - nova odkritja

Belgija je imela v devetdesetih letih prejšnjega stoletja pravi val NLP-jev, po celi državi, njihova vlada pa je letos tudi javno priznala svojo vpletenost v enega od takratnih incidentov in sicer, da je takrat poslala svojega lovca F16, da bi prestregel enega od teh objektov na nebu, ko pa je bil F16 pripravljen, da ga sestreli, je objekt pospešil v nebo z neverjetno hitrostjo. Pilot vojaškega lovca je poročal, da je bila hitrost več tisoč kilometrov na uro.
Na fotografiji desno, lahko vidite eno najbolj znanih fotografij NLP-ja, kakršne so takrat videvali v Belgiji. Posneta je bila leta 29. novembra 1989.


--Tukaj-- je posnetek z italijanske nacionalne televizije o tem primeru, žal brez podnapisov vendar vseeno zanimiv za ogled.


_______________________________________________________


_______________________________________________________

četrtek, 05. november 2009

UFO Files - Cattle mutilation

Ker je pred nekaj dnevi v javnost prišla novica, da naj bi angleški upokojenec prvič posnel NLP, kako ugrablja živino z žarčenjem (to celotno zgodbo si lahko preberete malo nižje, oz na tej povezavi), sem se odločil, da objavim epizodo UFO Files - Cattle mutilation (se1e13), ki govori o teh izginotjih / ugrabitvah živine ter o najdenih izmaličenih truplih le teh.
_______________________________________________________

_______________________________________________________

9 žitnih krogov v Sloveniji (2000 - 2009)

Skupaj sem spravil nov članek, v katerem je opisanih vseh 9 žitnih krogov v Sloveniji, med katerimi je po mojem mnenju najbolj zanimiv tisti iz leta 2007, ki je pojavil v Krapjah pri Ljutomeru. Že sama formacija krogov in krožnic je povsem fascinantna, naslednji dan pa je bila v neposredni bližini tega kroga posneta fotografija, ki jo lahko vidite spodaj, na njej pa se vidi neznano luč na nebu. Besedilu je seveda dodano še veliko fotografij vseh krogov ter krajši povzetek, kakšne lastnosti mora imeti krog, predvsem žito znotraj njega, da je avtentičen.

Članek si lahko v celoti preberete na tej povezavi!
_______________________________________________________


_______________________________________________________

torek, 03. november 2009

Prvič posneta "ugrabitev" živine, Anglija

Šokirani Derek Bridges je razkril posnetek, za katerega NLP eksperti pravijo, da prikazuje nezemljane kako "prežarčujejo" bizona na njihovo vesoljsko ladjo.
Upokojeni Derek je prizor posnel potem, ko je pozno zvečer, skozi okno svoje hiše opazil utripajoče žareče krogle, ki so lebdele nad sosedovo kmetijo. Na posnetku dve luči lebdijo nad poljem in zdi se da žival leti proti njim, potem pa izgine v njih. Preden NLP-ji dokončno izginejo v noč, se sliši visok kričeč glas.

69 letni Derek je povedal: "Nisem mogel verjeti svojim očem. Prepričan sem, da je to resnično."
Povedal je, kako je opazil nenavadne luči nad sosedovo kmetijo, ko je pogledal skozi okno svoje hiše blizu Basingstoka, Hampshire, medtem, ko se je odpravljal spat. Hitro je zgrabil svojo kamero in začel snemati incident, ki se je zgodil v vasici Overton, okrog 22.30. Živi na območju, kjer je največ pašnikov bivolov v Angliji in se nahaja blizu vojaške baze, ki jo uporabljajo specialne enote.

"Ravno sem pogledal skozi okno, preden sem šel v posteljo. Najprej nisem bil prepričan, kaj vidim. Zaenkrat mi oči še dobro služijo in lahko sem videl nekaj žarečega, ki je izgledalo temno rdeče barve, slab kilometer proč. To se je dogajalo okrog 20 minut in potem se je nenadoma pojavila močna bela svetloba," govori Derek. "Takrat sem vzel v roke mojo kamero in začel vse to snemati; dvoje luči, ki so bile visoko v zraku. Ko sem snemal, nisem opazil, da je bilo nekaj pod njimi, ko pa sem to naslednji dan predvajal na večjem zaslonu, sem videl, da je tam." (posnetek si lahko ogledate spodaj)

"Verjamem, da je na posnetku NLP in žival, ki jo prežarčujejo na krov, ki bi lahko bila bizon ali pa konj. Kolikor mi je znano, je to prvič, da je nekdo dejansko posnel "ugrabitev" živali."

Strokovnjaki za NLP fenomen trdijo, da ima ta pojav, v katerem nezemljani ugrabljajo živino za preiskave že dolgo zgodovino, predvsem v ZDA. Žival pride kdaj vrnjena živa ali pa pohabljena. Pogosto se pojavijo poročila o živalskih truplih, ki ležijo na poljih, nenavadno pa je to, da jim manjkajo telesni deli in njihova kri je izpita, brez da bi bila koža poškodovana.

Ločeni Derek je povedal, da je govoril z delavcem na tej farmi, ki mu je povedal, da so našli nekaj mrtvih živali, v času, ko je nastal posnetek.

Na kmetiji - ki je v lasti zmagovalca Formule 1 leta 1979, Jodya Scheckterja - trdijo, da ne pogrešajo živine. Gospodarica Sara Whittall pravi: "Še nikoli nismo videlo nobenih nezemljanov in NLP-jev tu okrog, tako, da tudi nismo imeli še nobenig ugrabitev."

Vseeno pa je to območje vroča točka NLP videnj. Junija, lansko leto, so družine v Basingstoku poročale o videnju ducat oranžno žarečih se krogel, ki so lebdele na nebu nad mestom. "Nezemeljsko" floto so posneli na film, kako je spreminjala formacije več kot pol ure, bližnje vojaške oblasti pa tega dogodka nočejo komentirati, zaradi "varnostnih razlogov".

Neki voznik tovornjaka je avgusta 2007 poročal o videnju nezemljanov, 10km proč od te kmetije. Ta posnetek bo sedaj predvajan na NLP konferenci v Scarboroughu.


Poznavalec Nick Pope, ki je v preteklosti vodil angleški vladni NLP projekt, je izjavil, da to zadnje videnje zahteve takojšnjo preiskavo. Dodal je:"Če je ta posnetek resničen, bi lahko bil izrednega pomena."

NLP raziskovalec Kenneth Parsons, član britanskega združenja "Skrivnosti Zemlje in zraka", je prepričan, da je to prvi ponetek, ki prikazuje ugrabitev živine s strani nezemljanov. "Ta posnetek je kot sveti gral. To je prvič, da je nekaj takega posneto s tako kvaliteto. Kjer je nastal ta posnetek ni nobenih javnih luči in navadno je tam temna in tiha noč, tako da ni nobene preproste razlage za ta pojav."

Derek je še povedal, da je tudi naslednji večer gledal skozi okno, če se bodo luči vrnile in je videl tri helikopterje, ki so leteli nad poljem, kot, da bi nekaj iskali.

Angleško Ministrstvo za obrambo je dogodek komentiralo le z besedami: "Naše ministrstvo preučuje NLP poročila, le da bi ugotovilo, če je bil naš zračni prostor kršen s kakšne sovražne strani oz neavtorizirane vojaške aktivnosti. Če dokazi ne kažejo na potencialno nevarnost, nimamo nikakršne potrebe po identificiranju vsakega posameznega videnja."

Marca letos pa se je čez lužo zgodil podoben primer, ameriški kmet Mike Duran krivi nezemljane, za trupla živine, ki jih je našel na svojih pašnikih, brez notranjih organov. Trdi, da so nezemeljska bitja ugrabila njegovo kravo in jo kirurško pregledala in nato vrnila truplo. Krava je bila najdena brez vim in z odstranjenimi reproduktivnimi organi, v okrožju Animas, Colorado.
Duran dodaja, da se je to zgodilo, ko je na nebu opazil nenavadne luči, okrogle ki so lebdele nad njegovim rančom, nato pa iznenada izginile.

Viri: ufocasebook, allnewsweb


Zgodba se je pojavila tudi v informativni oddaji na italijanski nacionalni televiziji in vzdignila nemalo prahu med ljudmi. Posnetek si lahko ogledate --tukaj--.


Tukaj pa je video posnetek, ki ga je naredil Derek Bridges.


_____________________________________________________________


_____________________________________________________________

ponedeljek, 02. november 2009

Kitajska vlada in NLP fenomen

Kitajska v NLP fenomenu ne zaostaja veliko za Združenimi državami. Težko, da mine kakšen teden, brez da bi mediji poročali o kakšnem novem videnju kje v državi. Mnogi kovalci zarot sumijo, da kitajska vlada skriva mnogo informacij o nezemeljskih obiskovalcih Zemlje in znano dejstvo je, da Kitajske oblasti zbirajo posnetke ter fotografije NLP videnj za namen identifikacije.
Video, ki se nahaja spodaj je zaokrožil po internetu na začetku tega leta in izven Kitajske ni ni imel ravno veliko ogledov. Domnevno je ta posnetek nastal v mestu Beijing, leta 1995 in je bil zadržan za strogo zaupne študije, s strani kitajske vlade, za več kot desetletje. Objekt na njem je bil spoznan za resnično neprepoznavnega, ne vedo niti ali gre za naravni fenomen ali zunajzemeljski obisk.
Če ta filmček prikazuje NLP videnje objekta, ki je bil po dolgih študijah razglašen za misterij s strani vladnih znanstvenikov, potem je to pomemben dokaz o NLP fenomenu._______________________________________________________


_______________________________________________________

Fotografije domnevnih nezemljanov in človeških hibridov


Objavljen je nov članek, v katerem je zbrano slikovno gradivo, katero domnevno prikazuje nezemljane ter humanoide. Zavedati se je treba, da je veliko število teh fotografij ponaredkov, prevar ter napačnih razumevanj dejanskega fotografiranega objekta.

Vse te posnetke lahko ogledate --tukaj--.


_________________________________________________________


_________________________________________________________


Podzemna baza Dulce, Nova Mehika - dokumentarec


Na strani justa.4t sta že objavljena dva novejša članka o tej podzemni različici Območja 51 - podzemni bazi Dulce. Prvi članek govori na splošno o bazi, kaj naj bi se tam dogajalo, kdo vse je nastanjen znotraj nje, vse te besede pa so podkrepljene še z nekaj slikovnega materiala. Ta članek si lahko preberete --tukaj--. Ta --povezava-- pa vas pripelje na stran, kjer je objavljen intervju z domnevnim varnostnikom v tej bazi, Thomasom E. Castello, ki je tam služboval v 70ih letih in skupaj s spremno besedo avtorja izvemo za marsikatero šokantno, če že ne celo za kakšno bizarno zgodbo, ki spremlja dogajanje v podzemlju pod krajem Dulce in znotraj bližnje gore Archuleta.

Tukaj pa si lahko ogledate epizodo UFO Hunters - Underground Alien Bases - Dulce (s2e15/s3e2), ki govori o tej bazi, v njej je predstavljenih ogromno neposrednih in posrednih dokazov o obstanku te baze, veliko zanimivih intervjujev z ljudmi, ki imajo informacije o tem kaj se dogaja pod zemeljskim površjem ter še mnogo drugega.

V spodnjem predvajalniku se nahaja vsi razdelki tega dela UFO Hunters.
______________________________________________________________


______________________________________________________________

nedelja, 01. november 2009

Ekvadorska vojska in NLP-ji

V prvem delu videa je objavljen pogovor z vojaškima pilotoma, majorjem Leonidasom Enriquez ter kapitanom Fernandom Lapueta, ki opisujeta incident z dne 25.6.2007, ko sta bila poslana na lov za dvema NLP-jema, ki sta letela nad Ekvadorjem z velikansko hitrostjo na višini okrog 3000m in naj bi se spretno izogibala zasledovalcem, kar kaže na inteligentno upravljanje teh dveh letečih objektov.
Del, ki prikazuje neznani leteči predmet na vojaškem radarju, naj bi bil dejanski posnetek s tistega dne.

Na koncu pa je izjava ekvadorskega polkovnika Wilsona Salgade, ki temelji na podatkih, ki jih je prejel od ameriške vlade in sicer, da so NLP-ji tudi zunajzemeljskega izvora, nekateri pa produkti naših svetovnih vlad. Poudarja, da si vesolje delimo še z drugimi bitji.

Ta reportaža je bila na ekvadorski televiziji objavljena pred kratkim, dokumenti pa, ki so povezani s tem primerom, so za javnost dostopni od marca 2008.
______________________________


______________________________

NLP posnetki - oktober '09

Na strani justa.4t sem objavil članek, v katerem je zbranih nekaj najbolj zanimivih videnj, v obliki fotografij in kratkih filmčkov, ki so nastali prejšnji mesec (oktober 2009).

Stran si lahko ogledate na tej povezavi: -- klikni --Tukaj pa so za hiter vpogled; dva zanimiva kratka filma in fotografija. 

NLP cigaraste oblike, letališče Heathrow, London, Anglija (13. oktober '09)

Ta fotografija je bila posneta na letališču Heathrow v Angliji, 13. oktobra letos. Nad letalom se vidi neznani objekt, cigaraste oblike.


Večji trikotni NLP, Anglija (13. oktober '09)

Video pa je ravno tako nastal 13. oktobra v Angliji, prikazuje pa večji trikotni NLP, ki je zadnje mesece velikokrat opažen po celem svetu, z lučmi na vsakem kotu, ki izgledajo fiksne - pritrjene na nekaj, kar pa ni vidno. Vedno več ljudi meni, da so ti objekti tajna ameriška letala "Black Ops", spet drugi to vztrajno zavračajo, ker so videna tudi v državah, ki niso ravno prijateljsko razpoložena z Združenimi državami. Vredno ogleda!  (če filmčka ne morete zagnati, si ga prosim oglejte na naši strani)

Trikotni NLP, Nova Mehika, ZDA (29. oktober '09)

NLP trikotne oblike, posnet v Novi Mehiki, nekaj pred 7. uro zvečer z nočnim pogledom. Več o tem ter drugih dveh posnetkih v članku na naši strani.


_______________________________________________________


_______________________________________________________