četrtek, 12. november 2009

Vatikan in nezemljani

Ta teden v Vatikanu poteka konferenca o astrobiologiji, v organizaciji Papeške akademije znanosti, na kateri je bilo govora tudi o potencialni možnosti obstoja življenja izven našega planeta, kar je v svetu dvignilo kar precej prahu.
Oče Jose Gabriel Funes, direktor vatikanskega observatorija je že pred kratkim javnost razburil z izjavo, da ravno tako kot je Bog na Zemlji ustvaril različna bitja, ravno tako jih je lahko tudi izven nje, celo inteligentna, kar naj ne bi bilo v nasprotju z rimo-katoliško vero, saj je božja ustvarjalnost neomejena.
Kot rezultat konference, je Vatikan izjavil, da lahko njihovi verniki verjamejo v nezemljane, verski skeptiki pa že opozarjajo na protislovja med temi izjavami in biblijskimi zapisi.
vir: www.telegraph.co.uk


Krajši prispevek AssociatedPressa o tej zadevi (vključuje tudi pogovor z očetom Jose Gabriel Funes)_______________________________________________________________


_______________________________________________________________

sreda, 11. november 2009

Amerika je leta 1924 "prisluškovala" Marsovcem

Novinar in zgodovinar pri "Letters of Note" je v vladnih arhivih odkril dokument iz leta 1924( takrat je bil  Mars po več kot stoletju spet zelo blizu Zemlje), v katerem ameriški mornarici ("Navy") ukazujejo, da se morajo njihovi astronomi opredeliti predvsem na signale iz rdečega planeta in biti pozorni na kakršnekoli statične anomalije.
Kakor kaže, niso odkrili nobenih nepravilnosti

vir: scifiwire.com

_______________________________________________________

_______________________________________________________

Mestni imperij - dokumentarec o zarotah

Tukaj je na ogled zelo podroben dokumentarec o zarotah v današnjem svetu. Film je kar dolg, vendar boste tisti, ki vas zanimajo zarote, izvedeli vse aktualne teorije, ki trenutno spremljajo svetovno politiko.
(zaradi dolžine dokumentarnega filma, si ga lahko po odsekih ogledate --tukaj--)

Naj se vam obzorja razširijo!

Ring of Power - The empire of the city


Google Video LinkGoogle Video Linkponedeljek, 09. november 2009

Najnovejše NLP posnetke iz celega sveta si lahko dnevno ogledate na strani www.latest-ufo-sightings.net


nedelja, 08. november 2009

Britanska vroča točka videnj - Cardiff

Po gori Adam v Ameriki, o kateri je na justa.4t že objavljen malo starejši članek, je morski kanal med Anglijo in Francijo verjetno druga najbolj vroča točka NLP videnj. Bolj natančno se to dogaja med francoskim krajem Jersey ter angleškim Cardiffom, od koder tudi prihaja ogromno video posnetkov, največkrat NLP-jev trikotne oblike.
Karto tega območja si lahko ogledate --tukaj--, nekaj novejših video posnetkov iz zadnjih dni pa --tukaj--. En kratek filmček iz Cardiffa si lahko ogledate tu spodaj, spodaj pa je še fotografija, na kateri na nebu vidimo enak objekt kot na posnetkih iz Cardiffa, le da je bila ta narejena na drugi strani morske ožine - v Jerseyu._______________________________________________________________


_______________________________________________________________