petek, 27. november 2009

Nezemeljska bitja so že med nami

Namestnik direktorja inštituta za vesoljske raziskave na bolgarski akademiji znanosti je izjavil, da so vesoljci že med nami in nas ves čas opazujejo.


Dr. Lachezar Filipov (na fotografiji) je pojasnil, da so se na inštitutu že lotili dešifriranja zapletenih simbolov, ki so jih na zemljo poslali vesoljci, bolgarski strokovnjaki pa so nezemeljskim bitjem že poslali 30 vprašanj, na katere pričakujejo odgovore.
Filipov je dejal, da so se bolgarski raziskovalci lotili analize 150 risb, ki so jih našli na poljih po vsem svetu. Prepričani so, da bodo na ta način dobili odgovore na številna vprašanja. V izjavi za bolgarske medije je dejal: "Ugotovili smo, da Nezemljani niso sovražno razpoloženi do Zemljanov, temveč bi nam radi pomagali. Težava je le v tem, da še nismo dovolj zreli, da bi lahko z njimi stopili v kontakt."
Bolgarski strokovnjak trdi, da se celo v Vatikanu strinjajo s tezo o obstoju Nezemljanov. In dodaja:"Stika z Nezemljani ne bomo vzpostavili z radijskimi valovi, temveč z močjo uma. Prepričan sem, da se bo to zgodilo v prihodnjih 15 letih." 
vir: 24ur.comsreda, 25. november 2009

Chemtrails - prispevek v slovenščini

Chemtraili ali "kemični repki" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali ("false planes"), ki po analizah neodvisnih raziskovalcev vsebujejo škodljive snovi za človekovo zdravje in okolje. Prav tako pa naj bi ti "repki" vsebovali kemične snovi v koncentracijah, ki daleč presegajo dovoljene, pa tudi z genetskim inženiringom pridobljene biološke agense, ki naj bi omogočali manipuliranje z človeškim DNK-jem. Chemtraili tvorijo umetne oblake, ki naj bi celo omogočali manipulacijo z vremenom...torek, 24. november 2009

Zastonj energija?

  • Zastonj energija.
  • Zarota Pentagona.
  • Nenadne smrti ljudi, ki so naredili motor na obnovljiv vir energije.
  • Propad kariere Nikole Tesle, po odkritju zastonjskega, vsakomur dostopnega, vira energije.
Kdor ima nadzor nad energijo, ima nadzor nad ljudmi. Krajši, sedem minutni dokumentarec.ponedeljek, 23. november 2009

LUS - Trikotni NLP-ji

Trikotni NLP-ji s celega sveta, november 2009. Kaj so?
Marcel Štefančič jr. - Teorije zarote


So hoteli bombo odvreči tudi na Slovenijo? Kdo je napadel dvojčka? Je skupina Bilderberg resnična? O brezmejnosti konspirativnih teorij z Marcelom Štefančičem jr.
Najnovejši primer teorije zarote je prišel kar iz sosednje Avstrije. Raziskovalna novinarka Jane Burgermaister je tako rekoč čez noč ostala brez službe, saj Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO) in Združene narode (ZN) obtožuje bioterorizma. Cilj virusa nove gripe A H1N1 naj bi bil genocid, ki bi v desetih letih zmanjšal število prebivalcev za pet milijard.

Ameriški predsednik Barack Obama, predstavnik ZN-a za influenco David Nabarro, direktorica WHO-ja Margaret Chan, ministrica za zdravje Kathleen Sibelius, sekretarka za nacionalno varnost Janet Napolitano, bančniki David Rotschild, David Rockefeller, George Soros, avstrijski kancler Werner Faymann in avstrijski zdravstveni minister Alois Stoger – vsa ta imena in še farmacevtski družbi Novartis in Baxter so zapisana v obtožnici Burgermeistrove, ki jih toži, saj naj bi sodelovala pri načrtnem širjenju pandemije, da bi nato s cepivom ustvarili dobiček. Zanimivo. Ravno te dni je tudi Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije pod geslom »Vedenje je naša najbolj učinkovita obramba« pripravilo posebno brošuro »Ustavimo gripo!«. Poleg pogostega umivanja rok in osebni higieni, ministrstvo med drugim svetuje, da se lahko »pred gripo zaščitimo tudi s cepljenjem«, saj »je eden najučinkovitejši ukrepov za zaščito pred gripo«. Medtem pa so na drugi strani oceana, na ameriških poljih že odkrili več kot pol milijona plastičnih krst, v vsaki naj bi bilo prostora za dvajset trupel ali več …
Štefančič: »Teoretiki zarot so vedno hitri v povezavah. Za teoretika zarot ni naključij, vse je povezano. In ker je vse povezano, je vse mogoče povezati. V tem so zelo uspešni. V povezovanju točk. Vedno lahko med seboj povežeš vse ljudi. Obstajajo igrice Kevin Bacon, kjer lahko vsakega igralca povežeš z vsemi na svetu in dobiš občutek, kot da so vsi sorodniki, kot da vsi igrajo v istem filmu oziroma kot da je zgodovina filma organizirana zarota.«

Štefančič: Teorija skupine Bilderberg je privlečena za lase
Ne le na področju zdravstva. Na ravni vsega sveta so stvari že odločene, na kar majhen posameznik nikakor ne more vplivati, temveč lahko dogajanja le nemo opazuje v slogu "reka življenja gre mimo, le jaz sem na bregu". V deželi tulipanov so se leta 1954 pod pokroviteljstvom nizozemskega dvora in družine Rockefeller prvič sestali najvplivnejši možje vsega sveta, ki so si nadeli ime skupina Bilderberg. Med izbranci skritega društva so vsekakor obetavna imena Bill Clinton, Paul Wolfowitz, Henry Kissinger, David Rockefeller, Zbignew Brzezinski, Toni Blair in številni drugi. Svetovni pomembneži se enkrat na leto dobivajo na skritih lokacijah. Vse je tajno. Nihče jih ne vidi, nihče jih ne sliši. Mediji o njih skorajda ne poročajo. Kljub temu zadnje dni v maju ali prve dni v juniju, nihče natančno ne ve kje in kdaj, kujejo svetovno agendo za prihajajoče leto. Ob tem za spodobno ceno 1.200 evrov na sobo rezervirajo ugledne hotele, hrano jim pripravljajo Michelinovi kuharski mojstri s tremi zvezdicami. Na skrivnih sestankih, kjer so zbrani vsi pomembneži sveta od Cie, predsednika Mednarodnega denarnega sklada, Svetovne banke, FBI-ja, generalnega sekretarja Nata do predstavnikov najmočnejših gospodarskih korporacij tipa Daimler Chrysler, Coca-Cola, British Petroleum in Microsoft, naj bi odločali o tem, kdaj bo nova vojna, kje in s kakšnim razlogom; kakšne bodo cene nafte; kdo bo novi predsednik ZDA; kakšna bo nova zgodovina sveta in še in še.
Na kratko, cilj Bilderbergov je enotna svetovna vlada, z enim in enotnim svetovnim trgom, ki bi ga varovala svetovna armada in ki bi ga urejala svetovna banka z enotno, svetovno valuto.
Štefančič: »Celotna konstrukcija Bilderbergov naj bi temeljila na prepričanju ljudi, da o njihovi usodi za zaprtimi vrati odločajo neki drugi, veliki ljudje. Kar je sicer res, ampak to je tako, kot da bi rekli, da so ZDA zarotniška organizacija, ali pa, da je naša vlada zarotniška organizacija. Za vsako institucijo bi lahko rekli, da je zarotniška organizacija. Kaj pa počnejo ZDA? ZDA počnejo to, kar očitajo zarotniškim skupinam, delajo zgodovino. Kako prihaja do tega, kar se dogaja? Ja, tako, da se ljudje nekam usedejo in se zmenijo. Tudi naša vlada se mora zmeniti. Za vsak posel se je treba nekje zmeniti, tako to gre. Lahko pa to napihneš in rečeš, da oni delajo zgodovino. Tudi slovenska vlada dela zgodovino.«
V čem se slovenski politik loči od Bilderbergov?
Temeljni princip delovanja skrivnostne skupine Bilderberg, ki jo avtor knjige Skupina Bilderberg, gospodarji globaliziranega sveta Daniel Estulin primerja z Orwelovim Velikim bratom, deluje na treh načeli. Prvič: vsaka dobro premišljena prevara mora vsebovati kanček resnice. Drugič: biti mora dovolj zapletena, kar dosežemo s prikrivanjem informacij. Tretjič: ohraniti je treba verodostojnost tistih ljudi, ki pridejo prav v prihodnosti.
Štefančič dodaja, da omenjena tri načela lahko veljajo za vsakega politika, tudi slovenskega. »V čem se loči kateri koli slovenski politik od Bilderbergov? V čem se loči Pahor od Bilderberga, v čem se loči Janša ali Jelinčič? Da bi zdaj nekim Bilderbergom, neki misteriozni organizaciji pripisovali neke lastnosti, ko pa vidimo, da te lastnosti poseduje vsak politik, ki gre v Sloveniji na volitve?«
Kdo je potem odgovoren za zrušitev ameriškega ponosa?
Teorije zarote niso prizanesle niti porušenima newyorškima dvojčkoma, tistega 11. septembra leta 2001. Za nastalo t. i. ničto točko (Ground Zero) naj bi bile odgovorne kar ZDA same, saj so tako nagnale strah v kosti ameriškemu prebivalstvu in s tem upravičile napad na Irak.
Štefančič: »To spet izhaja iz napačne predpostavke, da so ZDA vsemogočne, da so supermanske, da jih je nemogoče nategniti. Lepo prosim, zakaj pa ne? Zakaj pa Američanov ne bi moglo nategniti dvajset Arabcev? Saj niso bili šlosarji, bili so profiji, izvežbani fantje. Konspirološke predpostavke zmeraj temeljijo na nekih urbanih legendah, na nekih mitih o nekom. Ta temelji na tem, da ne moreš Ameriki res narediti nič. Zakaj pa ne? Zakaj pa Slovenijo lahko in Ameriko ne? Očitno Ameriko lažje kot Slovenijo.«

Dobro. Kaj pa napad na Irak?
Štefančič: »Irak so napadli, ker so vedeli, da je nimajo. Ni naključje. Potem je bilo pa oh in joj, zdaj pa ne najdemo atomske bombe v Iraku. Seveda je niso našli, ker je ni bilo. To so ves čas vedeli, to so čivkali ptički. Bi 100.000 ameriških vojakov vkorakalo v Irak, če bi vedeli, da jih na drugi strani čaka biokemično orožje, atomske bombe? Mah, lepo prosim. So pa hoteli atomsko bombo odvreči tudi na Slovenijo, ne pozabite.«
Konspirativna zarota o jedrskem orožju
Tako se ustavimo pri aktualni temi jedrske energije. Bilderbergi naj bi bili podporniki fuzijske energije. »Zakaj zagovorniki novega svetovnega reda tako sovražijo jedrsko energijo? John Coleman, ki je sicer nekdanji agent britanske tajne službe MI6, trdi, da zato, ker jedrske elektrarne ustvarjajo ogromno količino poceni energije, ta pa je edina, ki lahko države tretjega sveta izvleče iz njihove zaostalosti. Če bi si te države v jedrskih elektrarnah pridelale dovolj poceni električne energije, bi se postopno otresle odvisnosti od ameriške pomoči, ki jih potiska v podrejeno vlogo, in bi lahko začele uveljavljati svojo suverenost,« piše Estulin.
Štefančič dodaja, da o prihodnosti sveta ne bo odločala le atomska energija, temveč novo socialno soglasje, "na katero očitno čakajo vsi". "Vključno s Pahorjevo vlado. Šele po koncu krize, ko si bodo ljudje oddahnili, se bo vse začelo. Ko se bomo vrnili v demontiran svet pred krizo. Potem bo deziluzije konec."
Kaj pa ideja velike Albanije in vrnitev Vojvodine matični Madžarski?
To naj bi bil eden izmed načrtov gospodarjev globaliziranega sveta. Kot piše Estulin: »Kosovo se je znašlo pod drobnogledom Bilderbergov, ko so razpravljali, da bi po koncu mednarodnega skrbništva nad neodvisnim Kosovom oblikovali veliko Albanijo. V okviru vsesplošnega premikanja meja na Balkanu (katerega cilj je vzdrževanje nestabilnosti in sporov na tem območju) se bo kosanje nekdanje Jugoslavije nadaljevalo z vrnitvijo njene severne pokrajine (Vojvodine op. ur.), kjer živi 350.000 Madžarov, njihovi matični Madžarski, nato pa se bodo zahodne države z milijardami davkoplačevalskega denarja lotile obnove opustošene regije.«
Štefančič: »Ja, na koncu pa so v Babiloniji pristala nezemeljska bitja, ki so prinesla računalnike. To je najlepše, ker se da vse povezati. Ni naključij. Vse je bilo določeno že zdavnaj. Tudi teorije zarot pri atentatu na Kennedyja so lunatične. Začne se z atentatom leta 1963, konča pa se nekje med Sumerci, ki so jih obiskali NLP-jevci, jim dali načrt za računalnike, zaradi česar so morali ubiti Kennedyja … To je slepo črevo konspirologije. Konspirološke teorije se vedno odvijejo, odvrtijo in odbijejo na vse konce. Hkrati se dogajajo ne le geografsko, ampak tudi zgodovinsko. Vsa preteklost se še vedno dogaja danes. Seveda, preteklost vpliva na sedanjost. Ampak to je vse. To je osnovni algoritem, osnovni zakon tega sveta. Konspirolog pa iz nečesa naravnega naredi največjo nesamoumevnost na svetu, ki ni samoumevna, ampak je produkt zarote, tajnih organizacij.«
 vir: www.rtvslo.si
Cepljenje proti gripi globalna zarota?


Helsinški monitor Slovenije opozarja, da je cepljenje proti novi gripi globalna zarota, katere cilj je razredčenje svetovne populacije.
Po besedah predsednice združenja Neve Miklavčič Predan, ki se sklicuje na poročanje novinarke Jane Burgermeister, so novo gripo ustvarile svetovna elita in nekatere farmacevtske družbe. Zaradi posledic cepljenja bi lahko v desetih letih umrlo pet milijard ljudi, preostali dve milijardi pa bi imeli čistejšo vodo in okolje. Izbranci bi prišli tudi do velikih ozemelj.

Cepivo farmacevtske družbe Baxter, ki naj bi bilo bolj varno od generalnega cepiva družbe GlaxoSmithKline in s katerim se bodo cepili določeni sloji prebivalstva, naj bi vsebovalo nanočipe, s katerimi naj bi nadzorovali tiste, ki bodo preživeli cepljenje.

Miklavčič Predanova pravi, da gre za poskuse na ljudeh, ki so po svojih dimenzijah strašnejši od poskusov v nacistični Nemčiji. Po njenem mnenju pandemska gripa ne obstaja, saj ni dovolj razširjena, umrljivost pa je prenizka.


ZDA
 Ameriški center za nadzor nalezljivih bolezni ocenjuje, da se je med aprilom in julijem z novo gripo okužilo med 1,8 in 5,7 milijona Američanov.
V omenjenem obdobju naj bi zaradi okužbe hospitalizirali med 9.000 in 21.000 ljudi. Po ocenah naj bi se sicer na vsak potrjeni primer okužbe z novo gripo pojavilo 80 nepotrjenih, na vsako potrjeno hospitalizacijo pa še tri nepotrjene.

Strokovnjaki centra domnevajo, da je bila velika večina okužb milih, zato ljudje niso poiskali zdravniške pomoči ali se testirali za virus H1N1.

Po koncu julija je stopnja testiranja in hospitalizacij padla, zato za kasnejše obdobje strokovnjaki niso mogli dati natančnih ocen.
 
 
SLOVENIJA
Kar 83,5 odstotka Slovencev se ne namerava cepiti proti novi gripi, medtem ko se jih je 5,5 odstotka že cepilo, 9,5 odstotka pa jih to še namerava storiti.
Anketa, objavljena v časniku Nedelo, je pokazala, da se 37 odstotkov vprašanih ne bo cepilo zaradi stranskih učinkov cepiva, 34 odstotkov, ker se okužbe z novo gripo ne bojijo, 16 odstotkov pa jih nasprotuje vsem vrstam cepljenja.

Predstojnica Centra za nalezljive bolezni Alenka Kraigher ocenjuje, da je odziv ljudi na možnost cepljenja povezan predvsem s strahovi glede morebitne nevarnosti, čemur pa po njenem mnenju nemalokrat botrujejo neutemeljene informacije o stranskih učinkih cepiva.

Po besedah Kraigherjeve se po cepljenju lahko pojavijo lažji stranski učinki, kot je oteklina ali blaga bolečina v roki, hud stranski učinek pa naj bi se pojavil le pri enem od milijon cepljenih.

vir: www.menshealth.si