sreda, 09. december 2009

Spiralni NLP na Norveškem - december 2009

9. decembra 2009 zjutraj, se je nad mestom Hessdalen na Norveškem zgodil nenavaden nebesni fenomen, neke vrste gromozanski spiralni NLP. Ravno na tem območju naj bi že nekaj časa poročali o NLP videnjih (o tem več kmalu), zato že nastajajo teorije, da se na tem mestu nahaja podzemna nezemeljska baza, ta fenomen, pa nekateri že primerjajo z med prostorskim / dimenzijskim prehodom.
Več si lahko preberete na strani: www.latest-ufo-sightings.net/2009/12/spiral-ufo-in-norway.html

 

 nedelja, 06. december 2009

Britanska vlada ukinila center za NLP raziskovanja

Britanska vlada je ukinila enoto, ki je več kot 50 let preučevala obstoj neznanih letečih predmetov. Vlada želi sredstva, namenjena enoti, koristneje uporabiti, so sporočili iz Londona.
Britansko ministrstvo za obrambo je minuli torek ukinilo telefonsko linijo in elektronski naslov, na katerega so lahko ljudje sporočali morebitne informacije o neznanih letečih predmetih.

Sredstva za raziskovanje neznanih letečih predmetov bodo namenili vojni v Afganistanu. "Ministrstvo za obrambo nima mnenja o obstoju ali nasploh o nezemeljskem življenju. Kakor koli, v minulih 50 letih nobeno poročilo enote za neznane leteče predmete ni razkrilo nikakršnega dokaza o potencialni grožnji Veliki Britaniji," so sporočili v izjavi in dodali, da bodo vsa sredstva namenili prednostni nalogi – vojni v Afganistanu.Viri: 24ur.com, youtube.com