ponedeljek, 25. januar 2010

Nova Zelandija bo razkrila zaupne NLP dokumente

Zdi se, da bo Nova Zelandija še ena izmed držav, ki bo razkrila zaupne dokumente o NLP fenomenu, kar naj bi vojska naredila v tem letu.


Ti dokumenti zajemajo poročila o videnjih NLP-jev med leti 1979 - 1984, kar pomeni tudi znano videnje »Kaiukora« iz leta 1978, ki obenem spada tudi med ene najbolje dokumentirana NLP videnja, ki je po več kot 30ih letih še vedno skrivnost.
Dokumente, ki so trenutno v vladnih arhivih, so najprej nameravali dati v javnost ta mesec, vendar se je stvar zamaknila, ker mora Obrambno ministrstvo odstraniti osebne podatke o vpletenih, kot zahteva Zakon o zasebnosti.
»Trenutno delamo kopije teh dokumentov in iz njih brišemo zasebne podatke,« je o tem spregovorila predstavnica Obrambnega ministrstva, »po zaključku teh del, upamo, da bomo lahko dali v javnost vse kopije dokumentov o NLP fenomenu in sicer v roku enega leta, nekatere morda že prej.«

NLP videnje na Kaiukoro se je zgodilo decembra leta 1978, posneli so ga novinarji avstralske TV postaje, zabeležili so ga radarji na bližnjem letališču ter videli so ga tudi s potniškega letala, ki je letelo v bližini.
Eden izmed zaposlenih na Ministrstvu za transport, v času ko se je dogodil ta NLP fenomen, je izrazil željo, da bi videl vladne dokumente o tem dogodku. Ta moški, ki je želel ostati anonimen, je bil zaposlen na Mednarodnem letališču Christchurch in je med drugim spremljal tudi ameriška letala zračnih sil (»Air force«), ki so brez pojasnil lokalnim letališčam letela nad območjem videnja in verjame, da celotna zgodba o teh lučeh na nebu še ni docela razkrita.
Pravi da: »Očitno se je moralo nekaj dogajati, da so sem prišli pripadniki ameriških zračnih sil in bili tukaj tri dni!«
vir: http://www.stuff.co.nz/


Več o NLP videnju nad Kaiukoro si lahko preberete na strani http://www.abovetopsecret.com/forum/thread410406/pg1

Na spodnjem posnetku, pa si lahko ogledate te luči, ki jih je posnela avstralska TV ekipa decembra 1978.

2 komentarja:

  1. Mislim da vse vlade vedo o NLPjih .Prekrivajo javnosti tudi svoja odkritja in napredke zračnih vozil za pobeg in uničevanje človeške vrste .No izraz človeške vrste ni pomen samo ljudi temveč vsega življa na zemlji .Da , NLP ji in nezemljani so že na zemlji in to že toliko let ali tisočletja ,da so dobesedno ljudje in ne neki čudni zelenci ma<rsovci ali bog siga vedi.Kaj mislite kako se je zemlja razvijala v miljonih letih ,kaj nam je dalo pokončno držo ,kaj je intilegenca ?Vse to smo del nezemljanov ,ki so umogočili sebi živlenje na zemlji .Sprašujete se lahko zakaj,zakaj pa ravno mi ,no tudi zemlje bo nekoč konec in vse napredne sile intelegence to vedo in zato tako mrzlično iščejo drugo zemljo .ALI IMAM PRAV -PREDSODITE!

    OdgovoriIzbriši
  2. Janez jst mislm osebno da neki od tega je resnica, vendar kakorkoli te tvoje teorije so malo vrjetne čene dvomljive vsaj te zadnji zadnji 4-je stavki.Kar se pa tiče da vlade priktivajo svoje tehnolške izume in podobno je pa čisto loginčno in ni nič čudnega.

    OdgovoriIzbriši