petek, 23. julij 2010

Leto 2012 bo prineslo kvečjemu kaj dobrega

2012... Se mi zdi, da je manija okrog 21. decembra 2012 že malo pošla nasproti nekaj let nazaj, ko so se v vseh medijih vrstile razne napovedi in ugibanja, največkrat črnogledna, saj to obenem pomeni večjo prodajo le-tega medija.

George Noory
No, pred nekaj dnevi sem poslušaš radijski program Coast to Coast AM (link) in za vse tiste, ki ga ne poznate, naj ga na kratko predstavim. To je zelo znan nočni radijski program v severni Ameriki, ki ga predvaja preko 600 radijski postaj v ZDA in Kanadi. Program je vedno obarvan z zelo zanimivimi paranormalnimi temami; od duhovnosti, osebne rasti, NLP fenomena, nezemljani, novi stetovni red (NWO), duhovi, teorije zarote... in vse to čez teden povezuje znan radijski voditelj George Noory z razno raznimi gosti.
Program oddaja tudi čez vikende, vodita pa ga Ian Punnett ter George Knapp. Oddajo lahko poslušate pri nas poslušate tudi prek njihove strani, kar je plačljivo, oz na moji angleški strani www.Latest-UFO-Sightings.net (link), kjer jo lahko trenutno poslušate zastonj preko kanadskega radia CFAX 1070. Ker je to v Ameriki nočni program, se pri nas vrti v dopoldanskem času, nekje od približno 8 zjutraj do 2 - 3 popoldan.

No, da nadaljujem z letom 2012. Ko sem poslušal ta program pred dnevi, so bile gostje tudi Terry and Linda Jamison, v Ameriki zelo poznane vedeževalke, kot zanimivost pa še omenim, da sta enojajčni dvojčici. V Coast to Coast (prevod "Od obale do obale") sta bili ti dve dekleti že večkrat in pred kratkim sta bili tudi gostji pogovorne oddaje Tyre Benks, ki je bila najbolj gledana do seda. In zakaj sta tako zanimiv? Kej se nikoli ne zmotita! Med oddajo so povedali naslov njene strani, na katero sem šel takoj pogledat, vendar v tistem trenutku skorajda ni delovala, ker je bilo toliko prometa (www.psychictwins.com). No in ko sem kasneje le dočakal da je spet zaživela, sem preveril, kar so omenili že v radijskem pogovoru: na njuni strani (link) imata zbrane napovedi, ki sta jih napovedali, ter v katerem mediju in kdaj sta jih napovedali in ko jih pregledamo vidimo, da so njune vizije 100% zanesljive.

Če si ogledamo le nekaj izmed njih:
Psychic twins" Linda in Terry
  • Vedeževalski dvojčic Jamison so bojda edine izmed vedeževalk, ki so točno napovedale 9/11 - "teroristični" napad na dvojčka WTC ter Pentagon in to ravno v oddaji Coast to Coast novebra 1999, 2 leti prej.
  • Na svoji Twitter in MySpace strani sta napovedali zmago Španije proti Nizozemski, s tem da Španija še nikoli ni osvojila svetovnega prvenstva pred tem. Ampak če smo malo skeptični lahko rečemo, da je možnost za pravilno napoved tukaj 50%.
  • Januarja letos so napovedale močan potres (7.7. stopnje) v Indiji, do katerega je prišlo, kot napovedano, 12. junia.
  • Že takoj na začetku tega leta, so edine napovedalo razlitje nafte, do katerega je prišlo 20. aprila
Tega je na njuni strani še in še, zaključek pa je vedno isti... njun rezime je brez napak. Zanimiv je tudi način, kako prideta do svojih napovedi. Včasih dobita prebliske v katerih vidita v prihodnost, največkrat pa gre za podzavestno pisanje, kar pomeni, da brez razmišljanja pišeta svoje napovedi. Teorije so, da se povežeta s svojim notranjim jazom oz s kolektivno zavestjo vseh ljudi, za katero očitno čas ni ovira.

No in da zaključimo z 2012, napovedjo zaradi katere sem sploh začel pisati to objavo. Ko ju je George Noory povprašal po letu 2012, sta odgovorili, da se nimamo kaj bati. Vsa predvidevanja o mogočnih potresih, kometu, ki bo priletel v Zemljo iz vesolja, menjavi severnega in južnega pola, so brez podlage. Poudarili sta, da se nam, kot človeštvu, kvečjemu lahko pripeti kaj pozitivnega in dobrega. Ne vem ali sta imeli v mislih materialno stanje in finančno krizo ali propad moralnih vrednot in se bo v nas prebudila želja po duhovni rasti ne vem... Ravno tako nočem nobenemu vsiljevat mnenja, da imata prav, skozi objavo sem hotel le pokazati, da imata ti dvojčici dober rezime in da imata očitno res večje duhovne sposobnosti, kot jih imamo ostali, na vas pa je, čemu verjamete.

Če imate mnenje, ki ga želite deliti z ostalimi bralci, prosim pustite komentar.

Avtor objave: justa.4t.com (Boštjan)
[kopiranje dovoljeno z navedbo vira]

1 komentar: