četrtek, 22. julij 2010

Off topic #2 + NLP nad Novim mestom 2. del

Če vsaj malo spremljate to stran oz blog, lahko vidite, da sem malo spremenil njen izgled. Zazdelo se mi je, da je čas za spremembo, da naredim korak naprej, upam da na bolje. Predvsem pa me je motila širina območja kjer se nahajajo objave, malo preozka za objavljanje video posnetkov. Upam da vam je všeč!


Obenem bi rad še napisal nekaj več besed o tem posnetku NLP-ja nad Novim mestom, ki sem ga uredil za to stran in mojo angleško stran http://www.latest-ufo-sightings.net/ in je potem, ko sem ga dal na youtube kar v veliki meri obkrožil internet.
Danes sem dobil email od urednika http://www.genspot.com/ da je moj video dodan v urednikov izbor, odzive na njega pa si lahko ogledate na  tej povezavi. Tudi večina tujih strani o NLP fenomenu je objavila dotičen posnetek, verjetno najbolj pomembna je objava na tej strani http://www.ufocasebook.com/, ki velja za eno najbolj obiskanih NLP strani na internetu, objavo novomeškega NLP-ja si lahko ogledate na tej povezavi, kjer si lahko preberete tudi odzive bralcev. Objavo pa je administrator poimenoval "UFO Video from Slovenia: Real Thing or Computer Generated?"

Kar sem spremljal odzive na moji strani, youtubu, ufocasebook-u ter na 24ur.com, kjer so prvi objavili ta posnetek, so mnenja o pristnosti dokaj deljena, če ne štejemo eno in dvo besednih komentarjev brez repa in glave (mislim, da vem o čem govorim, če berete kdaj komentarje 24ur.com). Najprej so se pojavila mnenja, da naj bi bila to kakšna javna luč oz luč, ki naj bi jo eden držal in drugi snemal, vendar so kmalu ugotovili, da je na posnetku vidno, da stvar lebdi oz leti po zraku in da je dokaj oddaljena od snemalca. Ne vem točno kje sem zasledil komentar, da naj bo bil ta objekt nekakšna otroška igrača, kot nekakšen balon, ki naj bi ušel otrokom med igro v bližnji Kostanjevici in nato brez nadzora letel proti Novemu mestu. Po pravici povedano, vem premalo o tem, da bi lahko dal kakšen konstruktiven komentar, dopuščam pa vse možnosti odprte.
Zato pa vabim vas, da pustite spodaj svoje mnenje o tem "incidentu". Tukaj ponovno objavljam video, prvotno objavo z opisom pa si lahko preberete tukaj.

Rad bi pa tudi stopil v stik z avtorjem oz snemalcem tega filmčka, tako da če mogoče bere to, oz kdo ve kako bi lahko prišel v stik z njim, naj mi piše na email: justa.4t@gmail.com

Avtor objave: justa.4t.com (Boštjan)
[kopiranje dovoljeno z navedbo vira]


1 komentar: