torek, 20. julij 2010

VIDEO: NLP nad Novim mestom?

Štirje Novomeščani naj bi nekaj minut opazovali neznani leteči predmet, ki je zatem z veliko hitrostjo izginil v daljavi. Novomeških policistov ni nihče obvestil.

Prebivalci Novega mesta z okolico so v noči z nedelje na ponedeljek na nebu opazovali "neznani leteči predmet, ki se je neslišno premikal po nebu,'' nas je obvestil bralec.

Da je nekaj res bilo na nebu, dokazujeta fotografiji in tudi posnetek, ki nam ga je posredoval bralec. Zapisal je, da ga je opazoval približno ob 22.30, kakšno uro zatem je bil pojav viden tudi v dolenjski metropoli. Tam so ga štirje Novomeščani opazovali nekaj minut, zatem pa naj bi z veliko hitrostjo izginil v daljavi.

Na novomeški policijski upravi niso prejeli nikakršnih obvestil o morebitnem pojavu neznanega letečega predmeta.
vir: 24ur.com

3 komentarji:

  1. Bol ko gledam posnetek vedno bol lahko razločim njegovo obliko in sestavo plovila. Sprva sem pomislil" Saj to je zepelin!" Vendar sem ga takoj ovrgel namreč na spodnjem delu plovila( trebuhu trupa) se vidijo strnjene luči niso okna z rasvetljenim prostorom, temveč gre zgol za neko vrsto pogona te luči razsvetljujejo trebušni spodnji ter stranski del trupa. Lepo je vidna površina trupa ta predmet po razvrstitvi sodi med N.L.P-je cigaraste oblike.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bolj ko gledam posnetek vedno bol lahko razločim njegovo obliko in sestavo plovila. Sprva sem pomislil" Saj to je NLP!".Vendar sem ga takoj ovrgel namreč na spodnjem delu plovila( trebuhu trupa) se vidi luč niso okna z rasvetljenim prostorom, temveč gre zgol za neonsko žarnico,ki je pritrjena na steno tik pod stropom,ki ga osvetljuje.Lepo se vidi rob med stropom in steno,čeprav so ga skušali prikriti z nekakšnimi izrezi na "obodu krožnika".Če pogledamo še bolj pozorno vidimo cev v kotu(mogoče za plin ali bilo kaj).Drugi rob stene in stropa je sicer popačen,vendar se ga čisto rahlo vidi.Plus tega je v videu(na koncu)objekt,ko je zoomiran meglen(okrogla packa),od daleč pa jasen z ostrimi robi-z obliko.

    OdgovoriIzbriši
  3. Da je nekaj res bilo na nebu, dokazujeta fotografiji in tudi posnetek, ki nam ga je posredoval bralec.

    OdgovoriIzbriši