torek, 10. avgust 2010

NLP fotografiran nad Lisco

No, pa imamo še en dokaz, da se nekaj zanimivega dogaja tudi nad Slovenijo. Ta neznani predmet je bil fotografiran na Lisci to nedeljo, 8. Avgusta 2010 ob 9:50 dopoldan. Kot lahko vidimo, gre za nekakšen metalni predmet, ki ga je avtor ujel medtem, ko je poskušal narediti fotografijo za turistično razglednico.

Opis in fotografije so bile poslane k meni preko moje angleške strani www.Latest-UFO-Sightings.net, vendar ne od originalnega avtorja, tako, da če to bere, bi ga prosil da stopi v stik z menoj za par dodatnih vprašanj preko emaila justa.4t@gmail.com.

In vse to se je v naši mali državici dogodilo le 3 tedne po prejšnjem NLP videnju nad Novim mestom, katerega si lahko ogledate v prejšnjih objavah na tej stran. Kot zanimivost pa naj še omenim, da se je objava na zgoraj omenjeni angleški strani o novomeškem NLP-ju uvrstila med eno najbolj obiskanih te strani in tudi posnetek na youtubu ima že kar lepo število ogledov, kolikor sem na zadnje gledal, že čez 20 tisoč v dobrih dveh tednih.

Aja, pa ne pozabite nas spremljati prek naše Facebook strani!
Avtor objave: justa.4t.com


Kliknite na fotografijo za počavo.

1 komentar:

  1. re za nekakšen metalni predmet, ki ga je avtor ujel medtem, ko je poskušal narediti fotografijo za turistično razglednico.

    OdgovoriIzbriši