torek, 26. januar 2010

Zanimiv posnetek NLPja V-oblike iz Irske

V začetku tega meseca (januar 2010) je po internetu zaokrožil zanimiv posnetek NLPja, trikotne oblike oz v obliki črve "V". Na začetku je bilo zelo malo informacij, pred dnevi pa je angleški časopis The Sun objavil članek o tem posnetku, ki je nastal na Irskem, v okolici Dublina.

Video posnetek se nahaja spodaj, članek si lahko v celoti preberete na strani www.latest-ufo-sightings.net/2010/01/triangle-shaped-ufo-recorded-over.htmlponedeljek, 25. januar 2010

Podzemna baza Dulce: Dokazi

Na justa.4t.com je objavljen nov članek z naslovom "Podzemna baza Dulce: Dokazi", ki govori o dokumentih, ki so bili leta 1987 prišli v javnost; od video posnetkov iz same baze - ki je tudi objavljen, skice fotografij o eksperimentiranju z DNK zasnovo ipd.

Prispevek si lahko preberete na tej - povezavi -.

Objavljen še drugi del intervjuja z bivšim varnostnikom v Dulce

O podzemni bazi Dulce, Nova Mehika je na justa.4t že zanimiv članek, ki si ga lahko preberete - tukaj -, sedaj pa si lahko preberete še 2. del intervjuja z domnevnim bivšim varnostnik v tej bazi - tukaj -. Ta del ni preveden in je v angleščini, prvi del intervjuja pa si lahko prevedenega v slovenščini preberete - tukaj -.Nova Zelandija bo razkrila zaupne NLP dokumente

Zdi se, da bo Nova Zelandija še ena izmed držav, ki bo razkrila zaupne dokumente o NLP fenomenu, kar naj bi vojska naredila v tem letu.


Ti dokumenti zajemajo poročila o videnjih NLP-jev med leti 1979 - 1984, kar pomeni tudi znano videnje »Kaiukora« iz leta 1978, ki obenem spada tudi med ene najbolje dokumentirana NLP videnja, ki je po več kot 30ih letih še vedno skrivnost.
Dokumente, ki so trenutno v vladnih arhivih, so najprej nameravali dati v javnost ta mesec, vendar se je stvar zamaknila, ker mora Obrambno ministrstvo odstraniti osebne podatke o vpletenih, kot zahteva Zakon o zasebnosti.
»Trenutno delamo kopije teh dokumentov in iz njih brišemo zasebne podatke,« je o tem spregovorila predstavnica Obrambnega ministrstva, »po zaključku teh del, upamo, da bomo lahko dali v javnost vse kopije dokumentov o NLP fenomenu in sicer v roku enega leta, nekatere morda že prej.«

NLP videnje na Kaiukoro se je zgodilo decembra leta 1978, posneli so ga novinarji avstralske TV postaje, zabeležili so ga radarji na bližnjem letališču ter videli so ga tudi s potniškega letala, ki je letelo v bližini.
Eden izmed zaposlenih na Ministrstvu za transport, v času ko se je dogodil ta NLP fenomen, je izrazil željo, da bi videl vladne dokumente o tem dogodku. Ta moški, ki je želel ostati anonimen, je bil zaposlen na Mednarodnem letališču Christchurch in je med drugim spremljal tudi ameriška letala zračnih sil (»Air force«), ki so brez pojasnil lokalnim letališčam letela nad območjem videnja in verjame, da celotna zgodba o teh lučeh na nebu še ni docela razkrita.
Pravi da: »Očitno se je moralo nekaj dogajati, da so sem prišli pripadniki ameriških zračnih sil in bili tukaj tri dni!«
vir: http://www.stuff.co.nz/


Več o NLP videnju nad Kaiukoro si lahko preberete na strani http://www.abovetopsecret.com/forum/thread410406/pg1

Na spodnjem posnetku, pa si lahko ogledate te luči, ki jih je posnela avstralska TV ekipa decembra 1978.

Odkritje vesoljcev le vprašanje časa

Odkritje Nezemljanov je danes bolj verjetno kot v preteklosti in je le še vprašanje časa, je prepričan britanski vodilni astronom, lord Martin Reese.

Po besedah predsednika Kraljeve astronomske družbe, lorda Martina Reesa (na fotografiji), bo odkritje vesoljcev za vedno spremenilo svet in človeštvo. ''Najdba bo spremenila vlogo Zemljanov v vesolju,'' je dejal na znanstveni konferenci o življenju v vesolju v Londonu.
Astronomi že 50 let opazujejo nebo in poslušajo zvoke iz vesolja, vendar so doslej ujeli zgolj statiko. ''Zaradi tehnološkega napredka je zdaj najboljši trenutek za najdbo življenja v vesolju. Odkrijemo lahko oddaljene planete, velike kot Zemlja, ter preverimo, ali so na njih oceani in celine. Ugotovimo lahko celo, kakšno ozračje je na njem,'' je dejal lord Rees.
Poudaril je, da je veliko odkritje že, če najdemo enostavno življenje. ''Verjamem, da so v vesolju inteligentna bitja, ki so tako razvita, da si niti predstavljati ne moremo. Če primerjamo opico in bolj razvitega človeka, bo vesoljec lahko vsaj toliko bolj razvit od človeka,'' je dodal.
vir: 24ur.com