sreda, 05. maj 2010

Misija antičnih nezemljanov

Včeraj, 4. aprila 2010, je bil na History channel nov del dokumentarne serije Ancient Aliens (Antični nezmeljani) z naslovom The mission (Misija), ki si ga lahko ogledate tudi v spodnjem predvajalniku, na žalost le v angleščini.
Več o sami seriji si lahko preberete tudi na naši strani, kjer si lahko ogledate tudi prejšnja dva dela: -povezava-.

nedelja, 02. maj 2010

NLP-ji nad vulkanom Eyjafjallajökulla, Islandija

Že nekaj tednov preden je postal vulkan Eyjafjallajökull na Islandiji zanimiv za medije, so od tam poročali o videnjih NLP-jev, ki so jih posnele tudi stalne nadzorne kamere, preko katerih lahko v živo spremljamo dogajanje na gori Thorolfsfelli tudi preko nekaterih internetnih strani. Med samim delovanjem vulkana pa se je intenziteta opažanj še povečala.
Spodaj je izbranih nekaj posnetkov, ki so nastali v marcu in aprilu 2010 ter opisi. Vsi videoti se nahaja v spodnjem oknu. 
"UFO over Volcano Iceland 30 March 2010 Webcam"
Nočni posnetek neznanega objekta, ki je preletel islandski vulkan dne 30. aprila 2010. Posnetek je bil zajet s splete strani http://eldgos.mila.is/eyjafjallajokull-fra-thorolfsfelli/, kjer lahko v živo spremljamo dogajanje z gore Thorolfsfelli.

"UFO Disc over Volcano Iceland 31 March 2010"
Dnevni posnetek NLP-ja nad vulkanom Eyjafjallajökulla, ki je nastal dan kasneje kot zgoraj opisani; 31. marca 2010.

"SkyNews: V-shaped UFO formation over Iceland volcano 18/4/10"
Ta video pa je bil predvajan na TV postaji SkyNews 18. aprila 2010, v dneh ko je vulkan povzročal največ kaosa v evropskem letalskem prometu. Posnetek prikazuje nekakšen objekt V-oblike, ki lebdi v s pepelom nasičenim zrakom. Glede na komentarje, mnogo ljudi misli, da je to jata ptic, kar pa ni ravno mogoče. Le zakaj bi ptice letele naravnost v vulkanski prah?

"Lightship UFO over volcano in Iceland - 28 April 2010"
Zadnji video pa je eden najbolj svežih posnetkov, ki je nastal v sredo 28. aprila 2010. Vidimo lahko NLP cigaraste oz cilindraste oblike, t.i. "svetlobno ladjo" (lightship), ki v zelo hitrem letu preleti vulkan.


Naj še dodam, da so zelo zanimivi tudi posnetki NLPjev, ki so nastali v času popolne prepovedi zračnega prometa, predvsem v Angliji ter Belgiji. Morda eden najzanimivejših je tale z dne 20. aprila 2010 (http://www.latest-ufo-sightings.net/2010/04/amazing-ufo-sighting-in-liverpool-uk.html), ki mi ga je za www.Latest-UFO-Sightings.net poslala gospa iz Liverpoola in ko sem objekt sam še dodatno povečal, se je izkazalo, da gre za nekakšen NLP trikotne oblike. Sicer pa si ta video lahko ogledate tudi tukaj:
Mnenje, kaj je na vseh predstavljenih posnetkih, pa si kot vedno ustvarite sami.