nedelja, 23. maj 2010

Nagrada za najboljšo zbirko podatkov o NLP-jih

21. maj 2010 -Podeljena je bila nagrada za najboljšega zbiralca podatkov o domnevnih srečanjih z neznanimi letečimi predmeti. Prejel jo je angleški policist Gary Heseltine.

49-letnik je nagrado prejel za svojo spletno stran, na kateri objavlja podatke angleške policije o bližnjih srečanjih z NLP. Njegova podatkovna zbirka vsebuje 330 primerov in več kot 750 pričevanj angleških policistov.

Garyja neznani leteči predmeti zanimajo že od 15 leta, ko se je prvič srečal z njimi. Dogodka se spominja takole: "S svojim dekletom sva hodila proti šoli in nenadoma sem opazil svetlo luč. Nato je nenadoma zmanjkalo elektrike v hiši, ki sva jo videla pred sabo. Takrat sva bila prestrašena, pozneje pa sem se odločil, da bom dogodek preiskal. Ugotovil sem, da so izpadi elektrike zelo pogosti, kadar gre za bližnje srečanje z NLP-jem."

Oče dveh otrok je nagrade vesel in pravi, da je bil zelo presenečen, ko so prebrali njegovo ime. To mu bo ponudilo dodatne možnosti, da razširi svoje delovanje, meni Gary in dodaja: "Že sem dobil ponudbe za predavanja v Braziliji in na Danskem."
vir: www.rtvslo.si


Kopija domnevno resničnega vesoljca, ki je bila razstavljena na prvem mednarodnem NLP-simpoziju v Turčiji leta 1999.