petek, 11. junij 2010

Vojaki ameriške ambasade posneli NLP nad Vatikanom!

Vse kaže na to, da so pred nekaj dnevi, natančneje ta ponedeljek 7. Junija 2010 okrog 4. ure zjutraj nad samim Vatikanom posneli NLP. Zgodba je še bolj prepričljiva, ker avtorji posnetka niso navadni civilisti ampak trije vojaški uslužbenci Ameriške ambasade v Vatikanu.
Ta dogodek je v naši sosednji državi dvignil precej prahu in prišel tudi na dnevna poročila italjanske nacionalne televizije Italia Uno ter v njihovo oddajo Studio Aperto. Oba posnetka si lahko ogledate pri dnu tega članka.


Ta neznani objekt naj bi nad Vatikanom, bolj natančno nad samo katedralo svetega Petra, lebdel na višini kakšnih stotih metrov in imel naj bi obliko nekakšnega klasičnega NLP trikotnika, katerega se vidijo samo luči v kotih, oz karkoli že to so (obstajajo domneve, da naj bi to bila nekakšna plazma/energetska snov, ki se uporablja za kljubovanje gravitaciji).

Posnetek je nastal z mobilnim telefonom in bil kmalu zatem predan tudi rimski policiji, ki je tisto noč ostala v pripravljenosti, da se kaj takega lahko še ponovi. Kot pravi eden izmed trojice vojakov, vojaški pilot, opažen objekt ni bil ne letalo, kakšen vojaški lovec ali morebiti celo balon. Nobeno od nam znanih letečih objekotv ne ustreza karikteristikam, ki jih je imel ta NLP.

Vse pa kaže na to, da je  isti NLP fenomen posnelo tudi nekaj civilistov v Rimu, v istem časovnem rangu kot omenjeni ameriški vojaki. To videnje si lahko ogledate spodaj na tretjem posnetku.

Kot zanimivost pa se je na Youtubu pojavil še zanimiv posnetek, sodeč po opisu avtorja naj bi bil posnet nekje v okolici Rima, istega dne in prikazuje ostanke oz odtise, ki jih je za sabo pustil NLP, ki naj bi tam pristal. Ta video sem dodal zgolj kot zanimivost, saj ni nobene potrditve njegove verodostojnosti.

Samo zgodbo spremljamo tudi na naši angleški strani www.Latest-UFO-Sightings.net, tako da si lahko več preberete na tem linku. Obenem pa vabim vse, da se pridružite naši skupini NLP Slovenija in tako spremljate naše objave tudi prek socialnega omrežja Facebook! Kliknite tukaj!
Avtor objave: justa.4t.com 


Prispevek TV postaje Italia Uno:
Studio Aperto:
Posnetek domnevno istega NLP fenomena, ki so ga posneli civilisti:
Domnevni "dokaz", ki naj bi ga sa seboj pustil NLP, ki naj bi tukaj pristal