petek, 23. julij 2010

Leto 2012 bo prineslo kvečjemu kaj dobrega

2012... Se mi zdi, da je manija okrog 21. decembra 2012 že malo pošla nasproti nekaj let nazaj, ko so se v vseh medijih vrstile razne napovedi in ugibanja, največkrat črnogledna, saj to obenem pomeni večjo prodajo le-tega medija.

George Noory
No, pred nekaj dnevi sem poslušaš radijski program Coast to Coast AM (link) in za vse tiste, ki ga ne poznate, naj ga na kratko predstavim. To je zelo znan nočni radijski program v severni Ameriki, ki ga predvaja preko 600 radijski postaj v ZDA in Kanadi. Program je vedno obarvan z zelo zanimivimi paranormalnimi temami; od duhovnosti, osebne rasti, NLP fenomena, nezemljani, novi stetovni red (NWO), duhovi, teorije zarote... in vse to čez teden povezuje znan radijski voditelj George Noory z razno raznimi gosti.
Program oddaja tudi čez vikende, vodita pa ga Ian Punnett ter George Knapp. Oddajo lahko poslušate pri nas poslušate tudi prek njihove strani, kar je plačljivo, oz na moji angleški strani www.Latest-UFO-Sightings.net (link), kjer jo lahko trenutno poslušate zastonj preko kanadskega radia CFAX 1070. Ker je to v Ameriki nočni program, se pri nas vrti v dopoldanskem času, nekje od približno 8 zjutraj do 2 - 3 popoldan.

No, da nadaljujem z letom 2012. Ko sem poslušal ta program pred dnevi, so bile gostje tudi Terry and Linda Jamison, v Ameriki zelo poznane vedeževalke, kot zanimivost pa še omenim, da sta enojajčni dvojčici. V Coast to Coast (prevod "Od obale do obale") sta bili ti dve dekleti že večkrat in pred kratkim sta bili tudi gostji pogovorne oddaje Tyre Benks, ki je bila najbolj gledana do seda. In zakaj sta tako zanimiv? Kej se nikoli ne zmotita! Med oddajo so povedali naslov njene strani, na katero sem šel takoj pogledat, vendar v tistem trenutku skorajda ni delovala, ker je bilo toliko prometa (www.psychictwins.com). No in ko sem kasneje le dočakal da je spet zaživela, sem preveril, kar so omenili že v radijskem pogovoru: na njuni strani (link) imata zbrane napovedi, ki sta jih napovedali, ter v katerem mediju in kdaj sta jih napovedali in ko jih pregledamo vidimo, da so njune vizije 100% zanesljive.

Če si ogledamo le nekaj izmed njih:
Psychic twins" Linda in Terry
  • Vedeževalski dvojčic Jamison so bojda edine izmed vedeževalk, ki so točno napovedale 9/11 - "teroristični" napad na dvojčka WTC ter Pentagon in to ravno v oddaji Coast to Coast novebra 1999, 2 leti prej.
  • Na svoji Twitter in MySpace strani sta napovedali zmago Španije proti Nizozemski, s tem da Španija še nikoli ni osvojila svetovnega prvenstva pred tem. Ampak če smo malo skeptični lahko rečemo, da je možnost za pravilno napoved tukaj 50%.
  • Januarja letos so napovedale močan potres (7.7. stopnje) v Indiji, do katerega je prišlo, kot napovedano, 12. junia.
  • Že takoj na začetku tega leta, so edine napovedalo razlitje nafte, do katerega je prišlo 20. aprila
Tega je na njuni strani še in še, zaključek pa je vedno isti... njun rezime je brez napak. Zanimiv je tudi način, kako prideta do svojih napovedi. Včasih dobita prebliske v katerih vidita v prihodnost, največkrat pa gre za podzavestno pisanje, kar pomeni, da brez razmišljanja pišeta svoje napovedi. Teorije so, da se povežeta s svojim notranjim jazom oz s kolektivno zavestjo vseh ljudi, za katero očitno čas ni ovira.

No in da zaključimo z 2012, napovedjo zaradi katere sem sploh začel pisati to objavo. Ko ju je George Noory povprašal po letu 2012, sta odgovorili, da se nimamo kaj bati. Vsa predvidevanja o mogočnih potresih, kometu, ki bo priletel v Zemljo iz vesolja, menjavi severnega in južnega pola, so brez podlage. Poudarili sta, da se nam, kot človeštvu, kvečjemu lahko pripeti kaj pozitivnega in dobrega. Ne vem ali sta imeli v mislih materialno stanje in finančno krizo ali propad moralnih vrednot in se bo v nas prebudila želja po duhovni rasti ne vem... Ravno tako nočem nobenemu vsiljevat mnenja, da imata prav, skozi objavo sem hotel le pokazati, da imata ti dvojčici dober rezime in da imata očitno res večje duhovne sposobnosti, kot jih imamo ostali, na vas pa je, čemu verjamete.

Če imate mnenje, ki ga želite deliti z ostalimi bralci, prosim pustite komentar.

Avtor objave: justa.4t.com (Boštjan)
[kopiranje dovoljeno z navedbo vira]

četrtek, 22. julij 2010

Julij 2010; NLP nad Kitajsko 2. del

1. del: Zaradi NLP-ja zaprli letališče na Kitajskem - link

Kot sem že pisal pred kratkim, so v sredo, 7. julija (2010) oblasti na vzhodu kitajske v mestu Hangzhou zaprle letališče Xiaoshan ter še nekaj drugih manjših letališč v okolici in sicer zaradi nezanih letečih predmetov, ki so se pojavili na radarjih, po internetu pa so zaokrožile tud razne fotografije teh NLP-jev, ki so jih v tistem času posneli okoliški prebivalci. O tem incidentu so v zadnjih tednih poročali malodane vsi svetovni mediji, da o straneh, ki se ukvarjajo z preiskovanjem NLP fenomena niti ne govorimo. Kolikor spremljam to, je to verjetno najbolj odmeven NLP dogodek tega leta, morda tudi lanskega. Po mojem mnenju se mu lahko približata samo dva "fenomena" in sicer spirala nad Norveško decembra lani (link) ter ravno tako spiralasta oblika, ki je bila posneta nad Avstralijo začetek prejšnjega meseca (link 1, link 2)

No od te objave pa do danes je minilo že kar skoraj 2 tedna in med tem časom se je zgodilo marsikaj. Kitajski  časopis The Shanghai Daily poroča, da so v četrtek 15. julija znova opazili NLP aktivnost nad mestom Chongqing. Šlo naj bi za objekt v obliki diamanta, ki naj bi več ur lebdel nad mestnim parkom. 

Dve fotografiji tega NLP-ja ter posnetek poročil kitajske televizije o tem dogodku, na žalost brez prevoda (kliknite na fotografije za povečavo!)


V javnost pa je pred nekaj dnevi prišel tudi drugi posnetek NLP aktivnosti nad letališčem v mestu Hangzhou s 7. julija, ki naj bi ga domnevno posnel potnik letala, ki je bilo v tistem času v bližini letališča, ostati pa želi anonimen, zaradi strahu pred kitajsko vlado, ki o tem dogodku ne daje še nobenih izjav.

Kaj o vsem tem pravijo poznavalci?

Kolikor spremljam, si nobeden ne upa 100% podati zaključka, da so fotografije resnične ali pa ponaredki. Pojavljajo se ugibanja, da gre pri tem za testiranje vojaških letal kitajske vojske, molk kitajske vlade pa vse to le še potrjuje. 

Ekspert za vesoljske polete James Oberg (na fotografiji spodaj), ki deluje tudi kot svetovalec televizijske mreže NBC, pravi da fotografija (desno), ki kroži po internetu kot domnevni posnetek kitajskega NLP-ja (matične vesoljske ladje) izgleda bolj kot kakšen novejši helikopterj oz dron, ki jih npr. angleška vlada uporablja v primerih demonstracij, da lažje nadzoruje množice, vendar je zanimivo, da se niti on ne želi točno opredeliti za ali proti - resnično ali ponarejeno.

Tukaj si lahko ogledate še nekaj slikovnega materiala in novejše televizijske novice v angleščini. Vabljeni k komentiranju!

Avtor objave: justa.4t.com (Boštjan)
[kopiranje dovoljeno z navedbo vira]
Kliknite na fotografije za povečavo!

Še ena znana fotografija domnevnega NLP-ja nad letališčem v kitajski provinci Zhejiang

Letališče Xiaoshan v mestu Hangzhou na vzhodu Kitajske

Fotografija NLP-jev nad kitajskim mestom Chongqing (15. julij 2010)

Naslovnica časopisa The Shanghai Daily z dne 9. julija 2010

Še ena domnevna fotografija, ki naj bi nastala v času zaprtja letališča.

Ekspert za vesoljske polete in NLP skeptik James Oberg
Off topic #2 + NLP nad Novim mestom 2. del

Če vsaj malo spremljate to stran oz blog, lahko vidite, da sem malo spremenil njen izgled. Zazdelo se mi je, da je čas za spremembo, da naredim korak naprej, upam da na bolje. Predvsem pa me je motila širina območja kjer se nahajajo objave, malo preozka za objavljanje video posnetkov. Upam da vam je všeč!


Obenem bi rad še napisal nekaj več besed o tem posnetku NLP-ja nad Novim mestom, ki sem ga uredil za to stran in mojo angleško stran http://www.latest-ufo-sightings.net/ in je potem, ko sem ga dal na youtube kar v veliki meri obkrožil internet.
Danes sem dobil email od urednika http://www.genspot.com/ da je moj video dodan v urednikov izbor, odzive na njega pa si lahko ogledate na  tej povezavi. Tudi večina tujih strani o NLP fenomenu je objavila dotičen posnetek, verjetno najbolj pomembna je objava na tej strani http://www.ufocasebook.com/, ki velja za eno najbolj obiskanih NLP strani na internetu, objavo novomeškega NLP-ja si lahko ogledate na tej povezavi, kjer si lahko preberete tudi odzive bralcev. Objavo pa je administrator poimenoval "UFO Video from Slovenia: Real Thing or Computer Generated?"

Kar sem spremljal odzive na moji strani, youtubu, ufocasebook-u ter na 24ur.com, kjer so prvi objavili ta posnetek, so mnenja o pristnosti dokaj deljena, če ne štejemo eno in dvo besednih komentarjev brez repa in glave (mislim, da vem o čem govorim, če berete kdaj komentarje 24ur.com). Najprej so se pojavila mnenja, da naj bi bila to kakšna javna luč oz luč, ki naj bi jo eden držal in drugi snemal, vendar so kmalu ugotovili, da je na posnetku vidno, da stvar lebdi oz leti po zraku in da je dokaj oddaljena od snemalca. Ne vem točno kje sem zasledil komentar, da naj bo bil ta objekt nekakšna otroška igrača, kot nekakšen balon, ki naj bi ušel otrokom med igro v bližnji Kostanjevici in nato brez nadzora letel proti Novemu mestu. Po pravici povedano, vem premalo o tem, da bi lahko dal kakšen konstruktiven komentar, dopuščam pa vse možnosti odprte.
Zato pa vabim vas, da pustite spodaj svoje mnenje o tem "incidentu". Tukaj ponovno objavljam video, prvotno objavo z opisom pa si lahko preberete tukaj.

Rad bi pa tudi stopil v stik z avtorjem oz snemalcem tega filmčka, tako da če mogoče bere to, oz kdo ve kako bi lahko prišel v stik z njim, naj mi piše na email: justa.4t@gmail.com

Avtor objave: justa.4t.com (Boštjan)
[kopiranje dovoljeno z navedbo vira]


torek, 20. julij 2010

VIDEO: NLP nad Novim mestom?

Štirje Novomeščani naj bi nekaj minut opazovali neznani leteči predmet, ki je zatem z veliko hitrostjo izginil v daljavi. Novomeških policistov ni nihče obvestil.

Prebivalci Novega mesta z okolico so v noči z nedelje na ponedeljek na nebu opazovali "neznani leteči predmet, ki se je neslišno premikal po nebu,'' nas je obvestil bralec.

Da je nekaj res bilo na nebu, dokazujeta fotografiji in tudi posnetek, ki nam ga je posredoval bralec. Zapisal je, da ga je opazoval približno ob 22.30, kakšno uro zatem je bil pojav viden tudi v dolenjski metropoli. Tam so ga štirje Novomeščani opazovali nekaj minut, zatem pa naj bi z veliko hitrostjo izginil v daljavi.

Na novomeški policijski upravi niso prejeli nikakršnih obvestil o morebitnem pojavu neznanega letečega predmeta.
vir: 24ur.com