četrtek, 05. avgust 2010

Angleško obrambno ministrstvo odprlo zaupne dokumente: Churchill and Eisenhower prikrivala incidente med NLP-ji ter vojaškimi letali

Churchill in Ameriški general Dwight
Eisenhower na levi, naj bi se na sestankih
dogovarjala tudi o tem, kako ravnati z
mnogimi prijavami NLP srečanj med vojno
Velika Britanija je včeraj, v četrtek 5. avgusta 2010, umaknila oznako zaupno iz vojaških "NLP dokumentov", izključno s tistim, v katerem je sam Winston Churchill za 50 let vnaprej naročil prikrivanje vseh incidentov, do katerih je med drugo svetovno vojno prišlo med NLP-ji ter vojaškimi piloti.

Vse te dokumente, vključno z drugimi nekdaj tajnimi, ki jih Anglija zadnje čase počasi in previdno pošilja v javnost, si lahko ogledate ter tudi downloadate iz Angleškega nacionalnega vladnega NLP arhiva na tej povezavi: ufos.nationalarchives.gov.uk

Naj omenim, da je bila to danes glavna novica, ki je krasila naslovnice vseh pomembnejših časopisov, vključno z časopisi Telegraph (link) ter Daily Mail (link) in tudi resne televizijske hiše, kot so BBC, CNN ter MSNBC niso pozabile omeniti tega zgodovinskega dogodka za preučevanje NLP fenomena. Največkrat intervjuvani osebi v povezavi z NLP-ji sta dr. David Clarke ter bivši zaposleni na ministrstvu za obrambo Nick Pope, ki se je 25 let službeno ukvarjal z preučevanjem NLP fenomena v Angliji. Nekaj teh intervjujev in reportaž angleških televizij si lahko ogledate v video posnetkih pod objavo.

Več o tej zadevi pa v naslednjih dneh, ko se bom potrudil spisat kakšen daljši članek o dogajanju v Angliji sedaj in pred več 60. leti.

Avtor objave: justa.4t.com
[kopiranje dovoljeno z navedbo vira]


Mnogo je pripovedovanj pilotov t.i. vojaških RAF letal o srečanjih z NLPji.


Dr. David Clarke o NLP srečanjih med 2. svetovno vojno
Sky News: Churchill prikrival resnico o NLP-jih, trdijo raziskovalci
Prispevek o zaupnih dokumentih Angleškega obrambnega ministrstva
Nick Pope
Prispevek CNN-a