ponedeljek, 27. september 2010

NOVO! Bivši ameriški vojaški oficirji organizirali tiskovno konferenco na temo "NLP-ji in Nuklearna mesta"

Ravno ta trenutek v Washingtonu poteka dolgo pričakovana tiskovna konferenca, katero do katere je prišlo na pobudo bivših (upokojenih) oficirjev ameriških zračnih sil.

Predstavljajo svoje izkušnje of NLP incidentih, do katerih je prišlo v okolici mest, kjer se nahaja nuklearni material; večinoma v hrambah jedrskega orožja. Ti incidenti izvirajo že iz šestdesetih letih prejšnjega stoletja nadaljujejo pa se vse do današnjih dni.

Nekateri so mnenja, da so ti NLP-ji nezemeljskega izvora, zaradi karakteristik letenja, ki jih nimajo vojaška letala niti sedaj, kaj šele 50 let nazaj. Ti NLP-ji naj bi izvajali nadzor nad našo uporabo jedrskega materiala, ter tudi nekajkrat ukrepali pri raznih nesrečah. Naj spomnim, da so se NLP videnja bistveno povečala od testiranja prve atomske bombe naprej, pa tudi pri eksploziji v Černobilu naj bi bila opažena povečana aktivnost NLP-jev, zaradi katerih so bile posledice nesreče bistveno manjše, kot bi lahko bile brez njihovega posega.

Če vam je sreča naklonjena in to berete takoj po moji objavi, lahko to tiskovno konferenco spremljate v živo preko CNNa na povezavi: http://edition.cnn.com/video/flashLive/live.html?stream=stream1
Vsekakor pa mislim, da bo ta dogodek še dolgo odmeval med NLP raziskovalci in bo Youtube poplavljen s posnetki s te konference in takrat jo bom seveda v celoti objavil tudi na tej strani.

Vsekakor pa nisem pričakoval, da je večina teh vojaških častnikov prepričana, da so NLP-ji, ki jih videvamo po celem svetu, letos poleti smo imeli celo nekaj dokumentiranih primerov v Sloveniji, pod upravljavljem izvenzemeljske inteligence. Glede na njihove izjave so pa zelo razočarani nad politiko ameriške vojske, pa tudi politiko marsikatere tuje vojaške sile, ki pred javnostjo zamolči vse incidente o NLP-jih in to je tudi eden od razlogov, da danes za tiskovna konference sploh poteka!Imena, ki predstavljajo svoja mnenja in izkušnje danes v Washingtonu:
Dwynne Arneson, USAF Lt.Col. Ret., communications center officer-in-charge
Bruce Fenstermacher, former USAF nuclear missile launch officer
Charles Halt, USAF Col. Ret., former deputy base commander
Robert Hastings, researcher and author
Robert Jamison, former USAF nuclear missile targeting officer
Patrick McDonough, former USAF nuclear missile site geodetic surveyor
Jerome Nelson, former USAF nuclear missile launch officer
Robert Salas, former USAF nuclear missile launch officer


Upam da ni preveč napak, saj je bilo tole spisano dokaj hitro, z željo da bi čimprej delil to novico.

Avtor objave: justa.4t.com [B]
Kopiranje dovoljeno z navedbo vira


___________________________________________________


Update; dodano v torek 28. septembra 2010

Krajši prispevek CNNa iz tiskovne konference o NLPjih in nuklearnih mestih. Upam pa, da se bo kmalu pojavila tudi celotna verzija.

___________________________________________________


Celotni posnetek tiskovne konference o NLP-jih ter Nuklearnih območjih, ki je potekala v Washingtonu v ponedeljek 27. septembra 2010.
Sodelujoči: Robert Salas, Charles Halt, Robert Hastings, Bruce Fenstermacher, Dwynne Arnesson, Patrick McDonough, Gerome Nelson in Robert Jamison(kakšno funkcijo so opravljali omenjeni, si lahko preberete v besedilu zgoraj)