sobota, 08. oktober 2011

NLP aktivnosti nad Vipavsko Dolino - Avgust 2010


Oba video posnetka sta nastala Avgusta letos v osrednjem delu Vipavske Doline. Prvi je bil posnetek 13. Avgusta, isti dan kot so bili posneti ti NLP-ji nad Ptujem, isti avtor pa je nato še enkrat ujel ta paranormalni pojav dobre dva tedna kasneje. Oba videoposnetka si lahko ogledate spodaj.

13. August
30. August

Posnetek NLP-jev nad Ptujem - Avgust 2011


NLP nad Slovenijo - Ta video, na katerem jasno vidimo neznane luči, kako lebdijo nad Ptujem, so bile posnete 13. Avgusta 2011, nekaj minut pred polnočjo.


Žitni krogi v Sloveniji - 2011

V Sloveniji smo imeli letos 2 znana pojava žitnih krogov, oba sta se zgodila pri Sveti Trojici v Slovenskih Goricah v razmaku petih dni.

Prvi trije krogi so se pojavili 24. Septembra, še trije pa na istem mestu 29. Septembra. Obiskovalci krogov naj bi poročali o pozitivni energiji ter o svetlečih kroglah, ki so bile opažene nad samimi krogi.


Email naročnina na NLP Slovenija

Od danes naprej lahko spremljate NLP Slovenija tudi preko vašega e-maila. Vse kar morate storiti je, da vpišete vaš email  v spodnji obrazec in kliknete gumb "Naroči se!" in tako boste po mejlu dobili vse objave z naše strani. 

Storitev omogoča Googlova aplikacija FeedBurner, tako da so vaši podatki varni in ne bo prihajalo do t.i. spemanja!


Vpiši svoj e-mail:


Omogoča Google FeedBurner