sobota, 15. oktober 2011

Neznani leteči predmet na Švedsko


Zadnje NLP videnje je bilo posneto včeraj, v petek 14. Oktobra 2011 na Švedskem. Izgleda kot neke vrste plovilo z dvemi utripajočimi lučmi.


petek, 14. oktober 2011

NLP fenomen nad Madridom, Španija

Paranormalni pojavi - Nov video posnetek neznanih letečih predmenov nad španskim mestom Madrid. Posneto včeraj, v četrtek, 13. Oktobra 2011.


četrtek, 13. oktober 2011

NLP fenomen posnet nad Veliko Britanijo

NLP video - Ta posnetek sem danes prejel na moji angleški strani www.Latest-UFO-Sightings.net, avtor je pripisal, da je ta paranormalni fenomen posnel v petek, 7. Oktobra 2011 okrog 10:30 zvečer v kraju Stevenage v Hertfordshire, Velika Britanija. Kamera: Yukot MPR


Primer Antonio Urzi, Italija

Primer Antonio Urzi je zelo poznan v svetu ufologije, gre za t.i. kontaktiranca iz majhnega kraja Cinisello Balsamo severno od Milana, Italija.

V zadnjih letih naj bi posnel več kot 2500 video posnetkov NLP-jev, ki spadajo, če so resnični seveda, med največje dokaze o NLP aktivnosti na Zemlji.

Znana NLP raziskovalca Yohanan Diaz and Jaime Maussan sta v svoji TV oddaji predstavila 11 fotografij, ki jih je Antonio Urzi posnel 19. Septembra 2011.

sreda, 12. oktober 2011

Neznane luči v trikotni formaciji nad Missourijem, ZDA

NLP Slovenia - Ta paranormalni pojav, ki si ga lahko ogledate na spodnjem Youtube videu, je bil posnet to soboto, 8. Oktobra 2011 v Združenih Državah Amerike.
Neznane luči oz krogle so počasi letele nad krajem Saint Louis v Missouriju, ki je zadnje tedne dom večjih NLP videnj.
______________________________________________________________

Še drugi posnetek verjetno iste NLP aktivnosti nad Saint Louisom v Missouriju iz istega dne kot posnetek zgoraj.
Avtor videa dogodek opisuje kot 10 do 12 luči, ki so v ravni liniji letele na avtocesto v trikotnih formacijah, po 3 luči skupaj.


Utripajoče luči nad Portugalsko

NLP video - Te utripajoče lebdeče luči so bile posnete nad Portugalsko v nedeljo, 9. Oktobra 2011


torek, 11. oktober 2011

Trikotni NLP posnet s teleskopom na Havajih - Oktober 2011

Ta NLP trikotne oblike je bil posnet s CFH teleskopom (Kanada-Francija-Havaji teskop), ki je postavljen vrh 4200 metrov visokega vulkana Mauna Kea na Havajih.

Povezava do kamere teleskopa:
www.cfht.hawaii.edu/en/gallery/cloudcams/index.php


Trikotni NLP nad Ameriško državo Ohio

NLP posnetek plovila trikotne oblike, ki je lebdel na Ohiom v ZDA, 6. Oktobra 2011.


NLP v obliki cigare nad Brazilijo in Veliko Britanijo - 2011

NLP Slovenija - Zanimiv video NLP-ja cilindraste oblike, ki lebdi nad Brazilijo. Posnetek je nastal 28. Septembra 2011 ter je eden najbolj gledanih NLP videov zadnjih časov.

Še posnetek podobnega neznanega letečega objekta nad Veliko Britanijo, ki so ga ujeli na kamero v začetku letošnjega leta.

NLP-ji nad Himalajskim pogorjem?

NLP posnetek domnevnih NLP-jev or svetlečih krogel posnetih nekje v Himalajskem pogorju. Posnetek je nastal letos.


ponedeljek, 10. oktober 2011

NLP in črna materija nad Arizono


TV reportaža ameriške televizijske mreže FOX o čudnem paranormalnem pojavu nad mestom Scottsdale v Arizoni, ZDA, ki ga je videlo več očividcev, dva pa sta ga tudi posnela. Josh Watson, avtor enega posnetka, je opisal, da je NLP letel proti njemu, kot pa je bil direktno nad njem, je videl čudno črno materijo. Datum dogodka: sobota, 30. september 2011.

Več pa si oglejte v spodnjem video posnetku.


Svetleče krogle nad Missourijem


Ti dve svetleči krogli oz NLP-ja sta bila posneta nad Ameriško državo Missouri to soboto, 8. Oktobra 2011. Gre tu za kakšen paranormalen pojav ali morda samo za daljinsko vodena letala (čeprav, če si malo od bližje ogledamo posnetek, ne izgledajo kot letala).


nedelja, 09. oktober 2011

Novi žitni krogi v Združenem Kraljestvu

NLP Slovenia & Žitni krogi - Ko smo nekateri že mislili, da se je letošnja sezona žitnih krogov že končala, so se v Velili Britaniji pojavili novi in sicer 6. Oktobra v Alton Barnesu na območju Wiltshire.


NLP video: TR-3B nad New Yorkom?


Ta NLP trikotne oblike je bil posnet nad krajem Pine Bush v New Yorku v sredo, 5. Oktobra 2011. Glede na avtorjevo poročilo lahko to plovilo lebdi na mestu ali pa se premika v vse smeri. Ali je to skrivno letalo ameriške vojske dobljeno z obratnim inžiniringom (t.i. Tr-3b?).


NLP-ji nad Kanadskim mestom Montreal?

NLP video - So bili to neznani leteči predmeti nad Montrealom v Kanadi ali gre le za še en ponaredek? Avtor tega posnetka je dejal, da je ta "ples" trajal vsega skupaj kakšni 2 uri.

Če je ta NLP video pristen, pa presodite sami!


NLP posnetki, ki so zaznamovali September 2011

Oglejte si zbirko najboljših videov NLP videnj, ki so bili meseca Seprembra 2011 posneti širom sveta.