sobota, 10. marec 2012

Nenavadni zvoki v Ljubljani

Pa imamo ta fenomen tudi pri nas. 

Že nekaj mesecev so nenavadni zvoki, ki jih ljudje posnamejo, postali pravcati fenomen na Youtubu in na straneh, ki se ukvarjajo s paranormalnimi pojavi. Nihče ne ve, kaj točno so, veliko jih je označenih za navadne natege, predvsem ker jih je veliko, ki imajo isto zvočno ozadje, samo video je posnet na različnih lokacijah. 

Teoretiki zarot pa gredo v ugibanjih dlje. Ti čudni zvoki naj bi izvirali iz Zemlje, bojda kot posledica testiranja H.A.A.R.P.-a, druga priljubljena teorija pa, da ti zvoki ravno tako izvirajo iz notranjosti našega planeta, kot nekakšna priprava na apokaliptično menjavo polov, za kar nekateri verjamejo, da se bo zgodilo 21. decembra 2012. 

Naslednje teorije vključujejo tudi NLP fenomen, nezemljane ter skratka vse kar si je mogoče zamisliti.

Spodnji posnetek pa je nastal 1. Marca 2012, 44 minut če polnočjo. Avtor videa trdi, da še nikoli ni slišal česa podobnega ter da je ta nenavadni zvok prebudil veliko njegovih sosedov.

Vaše mnenje?


4 komentarji:

 1. S takimi objavami izgubljate kredibilnost, ki je pri sirsi javnosti ze tako ali tako nimate. Ne razumite narobe, nisem kak zadrt skeptik, zelo intenzivno spremljam alternativne medije, torej tudi fenomen UFO. Slisan zvok je bil posledica okvare v toplarni. Varnostni sistem je opravil svojo nalogo, slisi pa se ventil, ki spusca odvecno paro.
  Vsaka luc na nebu se ne pomeni, da smo prica UFO fenomenu, zato bodite pri objavah malo bolj kriticni. Naivnost in fanaticnost skodi resnim raziskovalcem in alternativnim medijem, saj veste, ljudje so nagnjeni k posplosevanju.
  Lp,
  Rok

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja res je sam delam v taki proizvodnji in to je puščanje pare na varnostnem ventilu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Pojasnilo:
  http://24ur.com/novice/slovenija/sredi-noci-ropotalo-v-toplarni-moste.html

  OdgovoriIzbriši