petek, 20. april 2012

Neznani leteči predmet posnet nad Pagom - April 2012

Ta NLP video je včeraj zaokrožil po spletu, prikazuje pa domnevni neznani leteči predmet, neznanega izvora, ki leti nad otokom Pag na Hrvaškem.

Posneto naj bi bilo v sredo, 18. Aprila 2012. Kaj si mislite o tem posnetku? je resničen ali le računalniška montaža?3 komentarji:

  1. Je resnično..kajti to sem tudi jaz in kolegice videle v soboto ob 24.13 uri v Kvarneju , naselje Smokovo.Gibal se je in hodil za nami in potem celo noč krozil nad nami. LP

    OdgovoriIzbriši
  2. Tej sliki popolnoma verjamem kajti to smo videle z koligicama v sob. 01.6.2013 ob 24.13 uri, naselje Smokovo, Kvarner. Svetloba nas je zasledovala od avta do hiske in krozila tik nad nami za oblaki..vrtela se je nad nami v krogih. Tko da sedaj verjamem temu kajti videle smo na lastne oči.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sedaj verjamem temu posnetku. Kajti je resničen. To svetlobo smo videle v sob.01.06.13 ob 24.13 v naselju Smokovo ,Kvarner hr. Svetloba se je gibala nad nami v krogu in ko smo se premaknile od avta do hiske je hodila za nami in ko smo stale se je vrtela v ovalnem krogu nad nami. Celo noc je bila pri hiski. Sredi noči ker seveda nismo spale smo sle pogledati ali je se tam..in je bila pri sosedovi hisi nato pa se takoj vrnila k nam ko smo odprle vrata. Bilo je kar strasljivo.

    OdgovoriIzbriši