ponedeljek, 26. november 2012

NLP nad Ilirsko Bistrico

Pred dnevi sem od bralke Marjane prejel email o tem zanimivem NLP videnju nad Ilirsko Bistrico.

Kraj videnja: Ilirska Bistrica
Čas in datum: 19.30h, 15.10.2012
Vaš opis (bodite čimbolj obsežni in natančni): pozdravljeni, iskreno rečeno še vedno iščem razlago za nenavadne luči, ki sem jih opazovala lebdeti na isti točki, ko sem se neki večer vračala iz šole v Postojni proti Ilirski bistrici. v glavnem, bilo je tako, da sem zagledala te luči takoj, ko sem zapustila Knežak, kjer se začne nekaj km dokaj samotna cesta, do naslednje vasi Šembije. Ko sem jih enkrat opazila jim sprva nisem posvečala pozornosti, ker pa so te luči nekako utripale so večkrat pritegnile moj pogled. Cesta teče nekako tako, da sem jih imela skoraj ves čas na očeh. Naslednja misel je bila, da je gotovo antena od nečesa za nevem kaj, v glavnem, nekaj kar se svetlika na vrhu neke antene. Ko sem na določeni točki zgubila pogled na luči sem se odpeljala domov. Nekaj dni kasneje, sem se po isti poti vračala iz Postojne domov in sem načrtno opazovala kje je ta antena, ki bi lahko bila vzrok lučem, ki sem jih videla prejšnjič. Ne vem, kako naj opišem, ker ne vem, kako naj rezložim sama sebi, občutek spoznanja, da na točki, kjer sem videla luči, je nemogoče, da bi stala kakšna antena ali karkoli podobnega, razen če bi bilo nekaj glomozansko velikega, ki bi nosilo te luči. Ker nič takega ni v bližini, še vedno iščem odgovor, na kar sem videla.
Rada bi razjasnila, da sem potrebovala kar nekaj časa, da sem sploh poguglala to temo. Ker živim v Ilirski Bistrici, ki leži pod zračnimi linijami različno usmerjenih letal, in mi jasno kako je videti letalo ob različnih hitrostih, v vseh vremenskih razmerah, podnevi in ponoči. Stvar je lebdela na mestu vsaj 4min ali dlje, ne upam nič reč na pamet, sem jih pa večino tega časa opazovala.
Verjetno to, kar sem napisala da sem videla, ne bo vzbudilo nekega zanimanja, pa tudi moj namen ni tak. Stvar je sam taka, da moram nekam oz nekom povedat, napisat. Meni je lažje pri srcu, vsaj malo,tako da lep pozdrav od mene :)

P.S. Na žalost nimam nič foto materiala, sam vtis


Ni komentarjev:

Objavite komentar