torek, 04. december 2012

NLP cilindraste oblike fotografiran nad Gorenjsko

Pred dnevi sem dobil poročilo o NLP videnju na Gorenjskem iz leta 2009. Spodaj si lahko preberete opis videnja ter fotografijo. Ali gre za neznani leteči predmet, t.i. ROD fenomen (za več informacij o tem fenomenu si oglejte ta dokumentarec - youtube povezava) ali pa le za letečo žuželko, ki leti blizu kamere pa presodite sami.

Kraj videnja: Gorenjska
Čas in datum: 13.7.2009 ob 11:48 uri
Vaš opis: Posredujem vam sliko, ki mi jo je dala prijateljica na vojaškem šolanju. Ni vedela kaj naj z njo, po pregledu so obnemeli zaradi pojava na sliki, ki ga takrat sicer ni videla. Pravi pa tudi, da ostale slike te podobe nimajo, kar pomeni, da ni napaka ali smet na objektivu fotoaparata.

Slika je originalna, presneta iz fotoaparata na disk. Za druge točne podatke moram govoriti z njo in če je to vam v interes lahko tudi dapišem bolj točne podatke o nastanku slike - to naj bi bilo med družinskim pohodom 13.7.2009 ob 11:48 uri (nastanek slike) na nekem hribu na Gorenjskem.

Verjamem, da nekje obstaja nekaj nam morda nepredstavljivega, zato bi rad to sliko delil z vami.

Pri sebi imam originalno sliko v velikosti 7MB, ki je ne morem naložiti na vašo stran. ne bi je rad zmanjševal, ker s tem izgubimo podatke o pristnosti in izvirnosti slike. Če jo želite videti mi prosim sporočite kam naj jo pošljem.
Lep pozdrav , Aleš


Za povečavo kliknite na fotografijo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar