sobota, 01. september 2012

Najboljši NLP videi meseca Avgusta 2012

Kompilacija najboljših NLP posnetkov, ki so bili posneti v mesecu Avgustu 2012 širom sveta.

petek, 31. avgust 2012

Fotografija: NLP posnet nad Triglavom? Avgust 2012

Obiskovalec strani NLP Slovenija nam je posredoval naslednjo fotografijo neznanega letečega predmeta, ki ga je ujel v objektiv nad Triglavom. Posneto v petek, 24. avgusta 2012.


Pri slikanju Triglava iz planine Mrežce opazim na sliki črno piko in ko jo približam opazim, da je to okrogel predmet sivo črne barve. Da ni letalo lahko potrdim, ker na tej višini se bi le-to slišalo. Da bi bilo jadralno letalo pa je višina enostavno previsoka in tudi oblika nekako ne ustreza.
Avtor: Boštjan


Za povečavo, kliknite na fotografijo!

_________________________________________

Prejel sem še prijavo o videnju podobnega NLP-ja, kot je bil posnet nad Triglavom.

Ponedeljek, 27. avgusta 2012: Videla sem objavo neznanega predmeta, ki je bil posnet nad Triglavom. Ta isti predmet smo v ponedeljek okoli devete ure zagledali nad Lescami. Predmet tetraedične oblike je prišel iz Begunjske smeri. Ko smo ga opazili je bil prav nad našo hišo visoko na nebu, a so se lepo videle oblike. Bil je pravilnih geometričnih oblik oz. tetraeder, kovinske barve. Nad hišo je dalj časa lebdel in se zgolj počasi obračal okoli svoje osi. Nato se je zopet pričel premikati v smeri Triglava. S prostim očesom smo ga videli zelo dolgo, tudi ko je dosegel veliko višino. Ni bilo letalo, še manj balon, niti zmaj. Ni oddajal zvokov, premikal se je počasi z občasnim vrtenjem. Moj oče je predmet tudi posnel. Posnetek bi Vam rada poslala, saj je neznani leteči predmet, ki po občutku vsekakor ni bil pretirano majhen, postal glavni predmet vseh pogovorov pri kosilu.
Avtor: Tanja

ponedeljek, 27. avgust 2012

NLP 2012: Neznane luči nad Južno Karolino

Nov posnetek neznanega letečega predmeta, ki je lebdel nad krajem Myrtle Beach v Južni Karolini. Ta video je bil posnet v nedeljo, 26. avgusta 2012 okrog 8. ure zvečer.