torek, 28. oktober 2014

Bralec videl NLP nad Škofjo Loko!


Vaše ime: David
Kraj videnja: Škofja Loka
Čas in datum: 22.10.2014-19.30

Vaš opis: S prijatelji smo se sprehajali po ulici, ker imam navado, da na vsake toliko časa pogledam v nebo sem tudi tokrat in, ko sem pogledal v zrak sem bil presenečen, da sem ponovno videl NLP in ob enem šokiran, saj česa takšnega še nisem videl v svojem življenju, namreč v zraku sem zagledal zelo močno luč, ki se je enakomerno ne preveč hitro premkala. Ko sem jo zagledal sem še hitro pozvala prijatelja, ki sta reagirala s podobnim začudenjem kot jaz. Glede na ta, da je nad Škofjo Loko, kar močno prometen zračen prostor lahko zagotovim, da ni NIAKRŠNE MOŽNOSTI, da bi šlo za letalo.
Luč je z enakomerno hitrostjo letela v smeri proti Soškemu polju (opazovali smo jo kakšnih 30 sekund), nato je predmet z zelo veliko hitrostjo izginil.
Nato smo še naprej opazovali nebo z namenom, da bi kaj videli in res kar naenkrat se je točno nad nami prikazala zelo močna, intenzivna luč, vendar za samo kaki 2 sekundi. Bila je tako intenzina, da smo se kar prestrašili. Nato smo podoben blisk videli še enkrat, in nato se je končalo.
Bi pa še omenil, da smo videli zelo podobno zadevo, kot na posnetku, ki ste ga objavili na vaši spletni strani:
https://www.youtube.com/watch?v=ICJZlIXfb7w#t=277
in sicer ob času: 4:30.

Ni komentarjev:

Objavite komentar