ponedeljek, 27. oktober 2014

Kaj se dogaja nad Ptujem in Hočami?

Objavljam NLP videnja, ki nam jih je posredoval bralec:

Vaše ime: Adam
Kraj videnja: Ptuj - Hoče
Čas in datum: 2005-2009

Vaš opis:
1.Leta 2005 sem se peljal iz Ptuja skozi Brunšvik proti Hočam. To je bilo sredi Augusta okoli 21.40h.
Z družino sem se peljal v vozilu mimo šoder jame pred Brunšvikom. Med vožnjo sva pred to Šoder jamo peljala mimo manjšega gozda in sva z ženo opazila na najini levi strani nekaj svetlo modrega med krošnjami dreves. V bistvu je bil ta poraščen pas z drevesi med dvema električnima daljnovodoma. Zmanjšal sem hitrost vožnje na kakih 15km/h. Dobesedno smo zazijali v tisti pojav. Med krošnjami smo prepoznali štiri kocke sijajne modre barve. Posamezne kocke so sestavljene iz štirih enakih plošč, ki so tvorile kocko. Te kocke so bile velike. Predvidevam, da je bila stranica kock kakih 4 do 6 metrov. Kocke so bile med seboj enako razporejene. Med seboj so bile odmaknjene kakih 6 metrov. Prav tako so bile vse na isti višini med krošnjami. Zanimivo mi je bilo dejstvo, da so kocke bile v temi videti kot, da so osvetljene od znotraj. Same pa niso razsvetile okolice. Nisem videl, da bi bilo listje in vejevje osvetljeno. Z ženo nisva mogla prepoznati kar vidiva. Bilo naju je strah. Jaz sem hotel vozilo ustaviti in pogledati kaj bi to naj bilo. Ker sva imale v vozilu še oba otroka, me je žena prosila naj peljem naprej, da se nam ne bo kaj slabega zgodilo. V tistem šoku si nisem upal slikati teh kock med krošnjami. Ker sva oba verjela, da vidiva nekaj nenavadnega sva se odločila, da greva domov.

2. Leta 2008 sem v Hočah proti koncu Augusta pozno zvečer opazoval nebo. Ker je bilo toplo sem si vzel ležalnik in na njemu užival.
Nebo je bilo jasno. Luna je na moji desni strani krasila nočno nebo. Opazoval sem zvezde, letala in nekaj satelitov, ki so počasi leteli nad menoj. Bilo je kot v kakšnem romantičnem filmu. Med opazovanjem zvezd sem na moji desni južni strani opazoval satelit, ki počasi preletel nebo. Letel je od jugo zahoda proti severo vzhodu. Ko je ta satelt izginil v daljavi neba sem v njegovi bližini opazil majhno piko, ki je letela nekje od Severa proti Luni. Rekel sem si "Pa to ni res".Nekaj mi je v telesu reklo, da bom videl nekaj norega. Ko sem to svetlo točko na nebu opzoval sem videl, da hitrost letenja tega telesa pada. Recimo, da je najprej letelo hitro kot letala, ki sem jih prej opazoval. Kasneje pa počasi kot stelit tam gori visiko nad nami. Prav zmrazilo me je, ko se je ta svetla točka na nebu ustavila prav nad menoj. Kakoh 10 sekund je mirovala na levi strani Lune. Luna je bila daleč stran od nas in prav tako od te točke na nebu. Ampak sem v sebi začutil neko povezavo v tem dogodku. Mislil sem si, da bo ta točka na nebu odletela k Luni. In glej. Na enkrat ta zasveti ali zasije tako močno, da je ta svetloba bila najmanj dest krat večja kot prej in takoj izgine.
Kaj sem videl ne vem. Sem pa zasledil na internetu zanimivost glede tega. Ameriška vojska bi naj uporabljala plovila s katerimi je možno v kratkem času preleteti naš sončni sistem. Ta plovila pa bi se naj obnašala podobno temu, ki sem ga opisal.

3. Leta 2009 Septembra sem spet opazil nekaj nenavadnega. Mračilo se je in opazujem nebo.
V Hočah sem stal pred hišo in videl kako so se pojavile tri rdeče točke na nebu (na vzhodu). Bile so zelo visoko nad oblaki (zakaj nad oblaki boste kasneje prebrali). V začetku je bilo nebo brez oblačka. Te tri rdeče točke so bile večje od zvezd okili njih. Tvorile so pravilni trikotnik. Njihova medsebojna razdalja je bila nekaj 10 kilometrov. Resnici na ljubo, jaz ne morem točno oceniti višine na kateri so te tri točke bile. Prav tako ne morem določiti njihove mdesebojne razdalje. Vem pa le to, da so bile zelo zelo visoko nad oblaki in zelo narazen. Te tri rdeče točke so bile na našem nebu kako uro. Verjamem, da jih je videlo mnogo ljudi. Ko sem jih opazoval sem posumil, da bi to lahko bil kak odsev od luči na zemlji, ki bi se lahko po nekem slučaju videle na nebu. V daljavi sem opazil, da se nam približujejo temni oblaki. Ko sem pomislil, da bi te luči lahko bile zemeljskega izvora, sem pričakoval, da bodo te rdeče točke vidne pod oblakih. Pa niso. Oblaki so prekrili najprej eno točko, kasneje drugo in še nato tretjo. To pomeni, da so te tri rdeče točke res bile na nebu visoko nad oblaki. Kaj sem videl?

Slik na žalost nimam.
LP

Ni komentarjev:

Objavite komentar