ponedeljek, 09. junij 2014

NLP nad Škofjo Loko - 8. junij 2014

Vaše ime: David
Kraj videnja: Škofja Loka
Čas in datum: 22.00-23.00 8.6.2014

Vaš opis: 8.6.2014, ob približno 22.00, sem opazoval nebo skozi okno. Luna je bil res velika ampak zanimanje je pritegnila stvar, ki je "lebdela" malo nižje pod luno, ko sem jo podrobneje pogledal sem videl, da utripa. Pograbil sem kamero in stojalo in pričel s snemanjem. Takoj ko sem pobližal objekt sem bil prešinjen saj je utripal kot policjske luči. Objekt, sem 200x pobližal in ugotovil, da je sestavljen iz 4 krogelj povezanih v kvadratno formacijo, nad njimi pa je bil kot nekakšen polkrog svetlobe. Pojav sem snemal kakšno uro, nato sem prenehal s snemanjem.


NLP v bližini Maribora - Junij 2014

Vaše ime: Sergej
Kraj videnja: Ruše, Maribor
Čas in datum: 22:40, 6.6. 2014

Vaš opis: Gledam sem v nebo iz balkona in na nebu se je pojavila zelo svetla okrogla podoba, razvidno je bilo da ni letalo ali kaj podobnega ze samo zaradi hitrosti premikanja ter svetlobe ki jo je oddajala, v približno 3 minutah je prepotovala celotno nebo in izginila iz mojega vidnega območja, videli so jo tudi sosedje, prijatelji, slikat nisem mogel saj se na sliki ni nič videlo zaradi slabe kamere na telefonu. Velika svetla pika ki se je zelo hitro premikala ne samo naravnost ampak je tudi vijugala.

nedelja, 08. junij 2014

Slovenija: Žitni krogi v Cerkvenjaku - 6. junij 2014

V Cerkvenjaku, natančneje v Čagoni, so v petek, 6. junija 2014 našli žitne kroge. 

Takole o njih poroča bralec Slovenskih novic:

Tole ni hec. Včeraj med učenjem matematike za maturo v nočnih urah sem slišal čudne glasove. Seveda sem bil tako poglobljen v enačbe, da se nisem dal motiti. A danes sem ob jutranji kavici pogledal s terase na našo njivo. Mejdun, so bili Nezemljani … Reši se, kdor se more. Sosedje govorijo, da bi naj videli celo lučke na nebu in prav tako slišali čudne glasove.